Financiarul a tras inca 25.000 de exemplare din "Marea Istorie Ilustrata a Lumii"
Joi, 02 Iulie 2009

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Financiarul, cotidianul de business de la Intact, va aprea din 3 iulie cu volumul „De la Mihai Viteazul la Uniunea Europeana”, al doilea si ultimul volum din colectia “Marea Istorie Ilustrata a Lumii”, al carei debut a avut loc saptamana trecuta. 

Dan Tudoroiu (foto), Marketing Director la Financiarul, a afirmat pentru AdPlayers ca editia din acest an din Marea Istorie Ilustrata a Lumii a fost tiparita intr-un tiraj de 25.000 de exemplare. Legat de motivele reeditarii colectiei, Tudoroiu spune ca volumele de anul trecut s-au bucurat de un foarte mare succes la public, iar numarul de exemplare a fost vandut in totalitate. 

Tiparita intr-un tiraj initial de 26.000 de exemplare, potrivit oficialului de marketing de la Financiarul, editia de anul trecut al colectiei „Marea Istorie Ilustrata a Lumii” a fost epuizata la scurt timp de la data aparitiei sale pe piata - sfarsitul lunii septembrie, anul trecut.

Ultimele doua titluri ale colectiei “Marea Istorie Ilustrata a Lumii” au fost dedicate istoriei tarii noastre si prezinta fapte memorabile, momente extraordinare, personalitati marcante ale istoriei romanilor, dar si informatii inedite si documente istorice. Volumele includ numeroase reproduceri, ilustratii, harti, realizate in conditii grafice impresionante. 

De la Mihai Viteazu la Uniunea Europeana” ofera o incursiune in istoria Romaniei, incepand cu epoca medievala si pana in zilele noastre. Unirea principatelor romane, rascoala lui Tudor Vladimirescu, Revolutia de la 1848, Unirea din 1859, victoriile de la Plevna sau Marasesti si obtinerea independentei sunt doar cateva dintre reperele celor doua volume.

“Marea Istorie Ilustrata a Lumii” este una din cele trei colectii editoriale lansate de Financiarul, din care mai fac parte colectia „Marea Enciclopedie a Cunoasterii” si Descopera Lumea”. Pachetul ziar + volumul 9 al „Marii Istorii Ilustrate a Lumii – “Romania. De la Mihai Viteazu la Uniunea Europeana” costa  14.9  lei si se distribuie incepand cu editia din 3 iulie a ziarului Financiarul. 


PUBLICITATE: