Financiarul & Donald Trump: 25.000 de exemplare
Joi, 19 Martie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Financiarul distribuie impreuna cu cartea „Gandeste ca un Campion” scrisa de Donald Trump un tiraj de 25.000 de exemplare, au afirmat pentru AdPlayers, oficialii de comunicare ai publicatiei de business din trustul Intact, potrivit carora pachetul ziar si carte are un pret de coperta de 12 lei.

Pachetul format din carte si titlul de business publicat vineri, 20 martie, se distribuie atat cu ziarul la taraba cat si cu pachetul de abonament care include suplimentele cotidianului de afaceri. 

Potrivit editorilor, „Gandeste ca un Campion” este o colectie de eseuri prin care miliardarul american enunta si ilustreaza principiile ce stau la baza succesului sau in viata profesionala si personala. Donald Trump ofera cititorilor perspectiva sa originala asupra “educatiei informale” necesare succesului in afaceri si viata.

“Unul dintre motivele pentru care ma plac oamenii este acela ca sunt sincer. Dar unul dintre motivele pentru care am succes este acela ca pot sa trec rapid peste lucrurile neimportante si sa ajung la esenta. (...) Nu cred ca sunt secrete, insa fiecare dintre noi trebuie sa aiba o formula care sa functioneze in cazul sau”, marturiseste Trump in prefata cartii.

Donald Trump este definitia autentica a visului american si unul dintre cele mai recunoscute si credibile branduri din lume. Cartile sale ocupa prima pozitie in topul bestseller-urilor realizate de New York Times.


PUBLICITATE: