Fidel Castro, la Realitatea TV. Urmeaza Ceausescu.
Marti, 15 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Realitatea TV va difuza "Fidel Castro: Un om urias intr-o insula mica", un documentar programat duminica, 20 ianuarie, ziua in care in Cuba se desfasoara alegeri parlamentare. Noua emisiune va fi difuzata incepand de la ora 21:30, si va fi moderata de Laura Chiriac (foto).

 

„Fidel Castro” se difuzeaza in cadrul emisiunii “Pe viata si pe moarte”  si este primul o serie de filme-document prezentate in premiera pentru Romania, ce va fi difuzat incepand din 20 ianuarie. Noua aparitie in grila postului va include cate doua reprize de dezbateri, sustinute inainte si dupa difuzarea filmului, la care vor fi invitate diverse personalitati ale vietii culturale si politice din Romania.

 

 

Urmeaza Ceausescu

„Realitatea TV mai pregateste un documentar despre Nicolae Ceausescu”, a afirmat, pentru AdPlayers, Catalin Popa (foto) - Director Executiv al Realitatea TV. „Pentru inceput ne dorim doar sa atragem interesul asupra acestei serii de filme, iar pe parcurs, binenteles, ne dorim si advertiseri”, a mai spus Catalin Popa, intrebat daca seria de programe este sponsorizata.

 

Vorbind despre tinta de audienta a seriei de documenatre, executivul Realitatea TV  spune ca postul de televiziune nu si-a propus propus o cifra de audienta generala: „Scopul acestor filme este sa creasca audienta pe un target mai tanar”, sustine Catalin Popa. „ Estimez o crestere de aproximativ 20% pe targetul 25 - 45 de ani”

 

A adus planeta in pragul razboiului nuclear

O productie BBC, primul documentar prezinta povestea omului care, desi fiu al unui fermier slab educat, s-a luptat cu Statele Unite si a adus planeta in pragul razboiului nuclear - Fidel Castro.

 

Documentarul include o serie de secvente video difuzate in premiera, precum si interviuri cu fiica lui Castro, cu cei care i-au fost aproape in perioada revolutionara si cu analisti politici americani, britanici si sovietici. Comentatorul filmului propune o interpretare atat a psihologiei, cat si a inclinatiilor diplomatice de care a dat dovada cel care a condus Cuba timp de aproape 50 de ani.

 

„Noi credem ca multi tineri si multi telespectatori care au o viata activa vor zabovi, duminica seara, la noul format de televiziune pe care il propune Realitatea TV – documentar, film artistic, dezbatere de situatii si idei, toate la un loc in numai doua ore si jumatate”, a mai spus Roxana Niculescu, Directorul de Programe al Realitatea TV.

 

AdPlayersFile Realitatea TV

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Potrivit reprezentantilor statiei, postul de televiziune difuzeaza zilnic, in medie, 35 de transmisiuni in direct si invita, in fiecare zi, aproximativ 10 analisti, jurnalisti si specialisti care explica telespectatorilor evenimentele zilei.

 

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea–Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard", "Money Express" si "Le Monde Diplomatique".

 


PUBLICITATE: