Femei care inspira celebrate de Itsy Bitsy, intr-o expozitie gazduita de Auchan Titan si hidratata de Aqua Carpatica
Joi, 14 Martie 2019

 

Credit. Itsy Bitsy

In cadrul unei expozitii gazduite de Auchan Titan si hidratata de Aqua Carpatica, Andreea Marin, Dana Nalbaru, Feli, Sore, Urania Cremene, Simona Dragomir, Ruxandra Rusan, Alex Zamfir si Marius Constantinescu au vorbit cu recunostinta despre acele femei, care le-au marcat existenta, intr-o campanie de celebrare a femeii marca Itsy Bitsy FM.

AdPlayers.info

Femei care inspira sunt celebrate de Itsy Bitsy, in cadrul unei expozitii gazduite de Auchan Titan si hidratata de Aqua Carpatica. Andreea Marin, Dana Nalbaru, Feli, Sore, Urania Cremene, Simona Dragomir, Ruxandra Rusan, Alex Zamfir si Marius Constantinescu sunt doar cateva dintre vedetele care au vorbit cu recunostinta despre acele femei, care le-au marcat existenta, intr-o campanie de celebrare a femeii marca Itsy Bitsy FM.

Sute de ascultatori s-au lasat inspirati de mesajul campaniei si au scris cuvinte de apreciere pentru femeia care le-a fost sprijin si i-a ajutat sa devina cea mai buna versiune a lor.  Mesajele de recunostinta venite de la public au vorbit despre mame, sotii, profesoare, colege, prietene, care au fost surse de echilibru si inspiratie. Toate aceste mesaje, alaturi de portretele protagonistilor, au dat viata expozitiei Femei care inspira, gazduita de Centrul Comercial Auchan Titan.

Cu recunostinta au vorbit despre modelele lor in viata vedetele care au rezonat cu aceasta campanie. Realizatorii Itsy Bitsy FM sunt cei care au dat startul. Alex Zamfir a adus cuvinte de apreciere sotiei, in timp ce Ruxandra Rusan a vorbit despre cea mai buna prietena, iar Marius Constantinescu, despre bunica lui.

Andreea Marin a adus un omagiu video femeii care ii este model in viata, actrita Audrey Hepburn.

Dana Nalbaru, Feli, Sore, Simona Dragomir au transmis mesaje emotionante despre mamele lor.

"In primul rand e mama, care m-a invatat sa iubesc si sa ma bucur de orice lucru mic in viata." a scris Dana Nalbaru.

"Imi doresc ca in viata asta sa o fac si eu mandra de mine pe Nora Luna mea, asa cum mama e mandra de mine, sa o invat sa iubeasca viata si sa ii zambeasca, asa cum mama m-a invatat", este mesajul lui Feli pentru mama ei.

Tot despre mama ei a scris un mesaj de recunostinta Sore "Multumesc, mama, pentru ca m-ai pregatit in modul cel mai frumos posibil sa fiu mama", este mesajul artistei Sore.

"Multumesc mama, bunica, sora mea! Lista mea este infinit mai lunga, dar sunt fericita pentru ca existati fiecare in viata mea! Nu uitati ca noi nu cucerim lumea, noi o nastem!" a scris Urania Cremene.

„Ne-am propus sa trecem dincolo de carapacea zilnica, in care suntem prea grabiti, prea prinsi intre treburile de la birou sau de acasa. Ne-am propus sa luam o pauza! O pauza in care sa spunem „Multumesc!”, o pauza in care sa fim recunoscatori. Femei care inspira este despre fiecare dintre noi, despre persoanele care ne sunt alaturi neconditionat sau care, la momentul potrivit, ne-au fost sprijinul de care avem nevoie pentru a deveni cea mai buna versiune a noastra.” , a spus Andreea Liliana Lepadatu, coordonatoarea campaniei semnata Itsy Bitsy FM.

La expozitia Femei care inspira a fost amplasat si un foto corner cu oglinzi, in care vizitatoarele au fost indemnate sa se priveasca si sa se fotografieze, pentru a vedea ca fiecare dintre noi poate fi o sursa de inspiratie, pentru cei din jur.

Emotia a fost surprinsa in cuvinte si de cei mici. Acestia au putut intra in direct cu SuperZAPA si au vorbit despre inspiratie: ce este ea, de unde vine si ce inseamna. Mai mult decat atat, acestia au putut transmite un mesaj de multumire pentru femeia care le este model. Itsy si Bitsy s-au distrat alaturi de cele peste 1000 de persoane care au trecut pragul expozitiei, doamnele si domnisoarele au primit flori si vorbe pline de recunostinta. 

Mai mult in Media, 


PUBLICITATE: