FashionTV Summer Festival a premiat Cocor Spa Hotel drept "Cel mai fashion centru Spa"
Marti, 04 August 2009


 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Cocor Spa Hotel a primit premiul pentru cel mai fashion centru Spa de pe litoralul romanesc in cadrul FashionTV Summer Festival, in urma unei competitii care a avut ca nominalizati hoteluri precum Europa, Iaki si Paradiso. 

Potrivit reprezentantilor de comunicare ai festivalului, premiile sustin viziunea FashionTV asupra ideii ca "fashion" nu se restrange numai la vestimentatie, accesorii, make-up sau hair-style, in cadrul galei fiind rasplatite cele mai prestigioase locatii de pe intreg litoralul Marii Negre.

Lansat pe 16 mai 2009, Cocor Spa Hotel este, potrivit companiei, cel mai mare centru SPA din Romania, si apartine complexului turistic „Cocor" din Neptun-Olimp, care se intinde pe o suprafata de 3.000 de metri patrati. Cocor Spa Hotel este o divizie de business din cadrul Cocor SA, alaturi de fatada outdoor multimedia Cocor MediaChannel ( www.cocormediachannel.ro ), si Cocor Luxury Store (www.cocorluxurystore.ro ), un proiect complex de magazine de lux din Centrul Istoric al Bucurestilor cu o investitie in valoare de 25 milioane euro.


PUBLICITATE: