FEMEIA. se pozitioneaza revista cu ‚cea mai mare audienta pe segmentul revistelor lunare pentru femei’
Vineri, 30 Mai 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

FEMEIA. se pozitioneaza cea mai citita revista lunara pentru femei, cu 459.000 de cititori pe numar, conform cifrelor furnizate de catre Studiul National de Audienta (SNA). Potrivit editorilor de la Sanoma Hearst Romania, revista lasa in spate competitia, printre care si Avantaje, care inregistreaza, potrivit aceleiasi surse, cu aproape 200.000 de cititori mai putin.

 

„Titlurile noastre sunt printre putinele de pe piata care inregistreaza cresteri constante de vanzari pe fundalul unei tendinte de scadere a vanzarilor mai multor reviste in BRAT, cresteri pe care as putea spune ca le putem numara pe degetele de la o mana”, a afirmat,  pentru AdPlayers, Cezar Burlan (foto) - Advertising Sales Director. Sanoma Hearst Romania.

 

“Cu 459,000 de cititori pe editie, conform datelor SNA, Femeia devine prima optiune a clientilor de publicitate care vor sa atinga publicul feminin prin intermediul unei reviste lunare de interes general”, adauga oficialul de vanzari de publicitate al grupului.

 

Cumparata si relansata de catre Sanoma Hearst Romania in 2006, autorii titlului spun ca revista reprezinta o marca sociala a feminitatii care se adapteaza constant la ceea ce inseamna sa fii o femeie matura si moderna. Conform reprezentantilor Sanoma Hearst romania, revista FEMEIA. se adreseaza femeilor cu varste cuprinse intre 25 si 45 de ani, stilate, active si orientate catre cariera si famile. Continutul editorial cuprinde articole despre moda, frumusete, povesti din viata reala, decoratiuni de casa si hobby-uri.

 

“Este o traditie in Sanoma Magazines sa aiba cel mai mare si cel mai vechi brand de revista in trusturile Sanoma din toate tarile” spune Els Loesberg, CEO. “Sunt bucuroasa ca am contribuit in mod definitoriu la conturarea brand-ului FEMEIA. O adevarata inspiratie pentru femei. Trecutul si prezentul, tendinta si traditia, mana in mana, incadrate impreuna in aceasta revista frumoasa. Aproape de sufletul cititoarelor noastre….”

 

/ PROFILE MEDIA

Sanoma Hearst Romania mai publica Esquire, Harper’s BAZAAR, Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, National Geographic, mami, Casa si Gradina, Femeia., Femeia de Azi, Story, mamica de azi, bucataria de azi si sanatatea de azi

 

 

 

 

 

 


PUBLICITATE: