Experienta Brand Connection la UniCredit Romania
Vineri, 26 Mai 2006

( AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro ) In urma licitatiei de media la care au mai participat patru agentii specializate, UniCredit Romania a decis sa deruleze activitatile de strategie de media si media planning în parteneriat cu echipa Brand Connection Romania, condusa de Ileana Tomescu, se arata intr-un comunicat comun al bancii si agentiei de media.

Servicii complete de media

Potrivit sursei, Brand Connection va asigura pentru UniCredit Romania servicii complete de media - de la strategie, planificare si cumparare de media, la analiza post-buy si crearea de solutii media neconventionale.

„Sunt convinsa ca ceea ce a dus la castigarea pitch-ului Unicredit a fost competenta echipei Brand Connection” a precizat Ileana Tomescu, Managing Director Brand Connection. “Si aceasta pentru ca avem o echipa care, desi tanara, este formata din profesionisti de media cu experienta de multi ani în domeniu.”

“Coordonatorul proiectului este Crina Bibicu, Client Service Director Brand Connection, a carei expertiza media se combina cu experienta acumulata într-o banca importanta din Romania, ceea ce îi ofera o viziune speciala asupra fenomentului bancar romanesc”, a mai spus Ileana Tomescu, vorbind despre Crina Bibicu ex - Advertising & Promotion Supervisor la Banca Romaneasca.

Bogdan Spuza, directorul departamentului PR & External Relations UniCredit Romania sustine ca „Brand Connection s-a diferentiat la aceasta licitatie prin propunerea complexa, bine documentata si care a urmarit sa îndeplineasca toate criteriile de evaluare solicitate în brief-ul de pitch. Acestea în conditiile în care brief-ul a fost extrem de detaliat, iar criteriile de evaluare au luat în calcul toate aspectele legate de strategie, de întelegerea produselor si, nu în ultimul rand, a ofertei financiare”, a mai afirmat Bogdan Spuza.

Brand Connection Romania

Brand Connection este membra a grupului Interpublic, unul din cele mai mari holdinguri de marketing si comunicare din lume, format din reprezentante în 20 de tari din întreaga lume.

Brand Connection Romania s-a înfiintat în anul 2005, iar în prezent are o echipa formata din 12 profesionisti cu experienta în domeniul media. Portofoliul Brand Connection Romania include, printre altii: UniCredit Romania, Asiban, Schering, Jolie Ville, Boehringer, Bramac, Eli Lilly, Adesgo, Motorola Romania, Pharmapharm, editura Maxam.

In Romania, agentia este parte a grupului condus de Veronica Savanciuc si Paul Radu, din care mai fac parte agentiile Lowe&Partners Romania, Initiative Romania, MedicOne, Draft Worldwide Romania si, de curand, Lowe PR.

UniCredit Romania

UniCredit Romania ( www.unicredit.ro ) este o banca comerciala, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 230 milioane RON. Actionarul majoritar al bancii UniCredit Romania, cu 99,94% din actiuni, este Grupul UniCredit, una dintre cele mai importante institutii financiare din lume cu o valoare de piata de peste 60 miliarde euro, avand active totale de peste 782 miliarde euro.


PUBLICITATE: