Evensys face pe 13 Martie PR Forum
Vineri, 02 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Evensys organizeaza PR Forum 2007. Primul forum dedicat Relatiilor Publice din Romania, potrivit oficialilor de comunicare ai evenimentului, va avea loc pe 13 martie, la Hotel Crowne Plaza, Bucuresti. Conform organizatorilor, PR Forum va reuni profesionistii în comunicare pentru a discuta tendintele industriei de PR locale si pentru a dezbate provocarile actuale ale acesteia.

Editia 2007 va avea ca subiect central Comunicarea Corporativa si promite conferinte si seminarii sustinute de practicieni recunoscuti în comunitatea de PR locala. Alaturi de consultanti români, în cadrul evenimentului este invitat sa participe Sandro Baricevic, Communications & Public Affairs Manager, Coca-Cola Adriatic and Balkans Region.

Potrivit Evensys, Baricevic are o experienta de peste 10 ani în PR si lucreaza pentru Coca-Cola din 1999, fiind responsabil de strategiile regionale de Public Relations si Public Affairs ale companiei.

Taxa de participare la PR Forum ( www.prforum.ro ) este de 95 EUR la care se adauga TVA. Evenimentul este sustinut de Coca-Cola Romania si de DC Communication, GMP PR, Image Promotion, Premium PR. Parteneri media ai evenimentului sunt Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Media Pro Interactiv, InfoPro.

PR Forum este cel de-al cincilea eveniment de marketing organizat de Evensys, dupa Marketing360 (mai 2006), Marketing Innovation Forum (octombrie 2006), BrandCamp (noiembrie 2006, in cooperare cu Grapefruit) si Digital Marketing Forum si (februarie 2007).


PUBLICITATE: