Entertainment marketing. "Weekend" si "Gura ta" au urcat-o pe Delia, doi ani, artista cu piesa anului
Miercuri, 24 Ianuarie 2018

WEEKEND, The Motans feat Delia

„Weekend” cu The Motans este piesa anului 2017, iar „Gura ta” cu Deepcentral a fost piesa anului 2016.

adplayers. info

Delia este artista care a dat muzicii romanesti, doi ani la rand, „piesa anului”. Astfel, conform clasamentului Mediaforest, citat de reprezentantii de comunicare ai artistei, Delia este pe locul intai atat in 2017, cat si in 2016, cu doua colaborari de succes: „Weekend” cu The Motans este piesa anului 2017, iar „Gura ta” cu Deepcentral a fost piesa anului 2016.

 

Delia & Deepcentral – Gura ta

Anul 2017 a fost dealtfel unul plin de realizari pentru artista. Delia are 2 piese in top 10 Mediaforest Chart 2017, astfel ca in topul celor mai difuzate piese din Romania anul trecut pe primul loc se afla „Weekend” cu The Motans, iar pe locul al saselea „Ramai cu bine” cu Macanache.

Anul trecut Delia a lansat si single-ul „Verde Imparat”, piesa compusa de ea si produsa de artista impreuna cu Alex Cotoi. Pentru videoclipul piesei care parca te poarta intr-un basm romanesc cu acorduri de la inceputul vremurilor s-a folosit un copac butaforie de 6 metri inaltime si 3 metri diametru, un pian adevarat a fost transportat in mijlocul naturii, iar Delia a purtat o haina veritabila de cioban si accesorii traditionale din Bistrita.

Delia – Verde Imparat 

 Colaborarea Deliei cu Carla’s Dreams a continuat si in 2017 cu single-ul „Fata lu’ tata”, piesa compusa de Carla’s si produsa de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atat pentru „Cum ne noi” (featuring), dar si „Da, mama”, ambele hituri incontestabile in Romania.

Delia – Fata lu’ tata

 Un artist complet, cu studii muzicale, care canta la mai multe instrumente, dar si compune muzica, Delia a lansat anul trecut un concept de spectacol total: PsiheDelia, care a fost sold out si care a adus publicului o experienta artistica in sine, de la peste 400 de costume, la decoruri care se schimba in timp real si care-l poarta pe spectator in lumi fantastice, de la sute de oameni care intra pe scena, balerini, artisti invitati sau figuratie, pana la acrobatii pe care insasi Delia le pune in practica. Tot anul trecut, PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena. 

Anul trecut, Delia a lansat si albumul “Live” care include hituri precum „Cum ne noi”, „Da, mama”,  „Cine m-a facut om mare”, „Ce are ea”.

Delia – PsiheDelia 

Mai mult in Entertainment, Influencers


PUBLICITATE: