Editorul USA Today ofera publicitate cadou de un sfert de milion de dolari
Luni, 27 Iulie 2009

 
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Un grup de ziare locale din SUA, cu sediul central in Wisconsin, ofera publicitate cadou de un sfert de milion de euro, potrivit unui articol publicat de curand in Editor & Publisher.

Trustul american Ganett dubleaza spatiul de reclama oferit investitorilor in publicitate pentru o crestere cu 25% a planului de media, un program similar fiind disponibil deasemenea si pentru noii clienti. Conform editiei online editorandpublisher.com a publicatiei americane, programul intitulat "Thrive" isi propune sa sprijine astfel afacerile locale pentru a trece mai usor prin recesiune.

Unul dintre liderii mondiali in stiri si informatii, Gannett Co., Inc. este cel mai mare editor de ziare din SUA si al doilea editor regional din Regatul Unit al Marii Britanii, prin compania subsidiara Newsquest. Grupul editeaza 84 de ziare, printre care se numara USA Today si alte 850 de alte publicatii.

Pe piata TV, compania mai detine si alte 23 de posturi de televiziune care acopera mai mult de 20 Milioane de gospodarii. In Internetul din SUA, Gannett  inregistra in luna iunie a.c. o audienta de 24.5 Milioane vizitatori unici, aproximativ 12,5% din audienta masurata pe piata americana de Nielsen/NetRatings.


PUBLICITATE: