Dupa Pro Tv si revista, “Pro Motor” vrea si emisiune radio
Luni, 21 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Dupa o prezenta cu numele Pro Motor in televiziune, presa si mai nou pe Internet, Eduard Darvariu, producatorul emisiunii Pro Motor si redactorul sef al revistei cu acelasi nume, are planuri foarte mari pe 2008: „Sper ca, in curind sa oferim si o emisiune de radio”, a declarat el.

 

„Revista a aparut in urma cu patru ani pe o piata pe care mai sint cel putin 15 alte reviste auto tocmai pentru ca avea in spate atuul numelui de ProMotor”, a spus Darvariu. „Era pacat ca o emisiune care are cea mai mare audienta intre programele TV de specialitate sa nu se extinda si in presa scrisa sau pe net, unde venim tare cu www.promotor.ro.

 

Emisiunea “Pro Motor” de la Pro Tv este si prezentata de sambata, 19 ianuarie, de Eduard Darvariu, producatorul emisiunii de 5 ani de zile. El o inlocuieste astfel pe Roxana Ciuhulescu, pana in luna mai, cand aceasta se va intoarce la Pro Tv din concediul post-natal.

 

Edard Darvariu are o experinta de 15 ani in televiziune ca redactor, reporter, comentator de fotbal si producator, iar in Media Pro lucreaza inca de pe vremea Canal 31, predecesorul Pro TV.


PUBLICITATE: