Dupa 10 ani de carnet in publicitate Carmen Simion conduce contul Renault
Luni, 20 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Carmen Simion “conduce” contul de publicitate Renault de la Publicis Romania, client pe care agentia de publicitate Publicis Romania il are in portofoliu din 1996. In publicitate lucreaza de 10 ani. Potrivit agentiei, Carmen Simion si-a inceput cariera ca asistent relatii publice lucrand pentru lansarea PRO TV. Ea crede ca “In Romania mai este mult de lucru pana sa ajungem la nivelul premiilor de la Cannes. Si din punct de vedere strategic si din punct de vedere creativ” spune Account Directorul Renault de la Publicis.

A intrat pentru prima data intr-o agentie de publicitate in 1996 coordonand contul Assos si ocupandu-se de organizarea primelor rave-party-uri din Romania dar si a primelor concerte “live” din tara. A mai lucrat de asemenea in echipa de client service de la Scala Thompson ca Account Executive, unde, potrivit aceleiasi surse, timp de 5 ani de zile s-a ocupat de multe conturi printre care: Sovereign, Connex, Dialog, Campari, Unilever si multe altele. A urmat Graffiti BBDO in 2002 unde a lucrat ca Account Director pe contul Pepsi.

Sefa contului Renault a mai predat 3 ani engleza la Liceul Petru Rares din Piatra Neamt si a urmat cursurile scolii postuniversitare de la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii – SNSPA, obtinand in 1995 licenta in stiintele comunicarii.


PUBLICITATE: