Doliu Cinepub. Joia asta n-a mai dat film.
Vineri, 03 Februarie 2017

„Pentru ca Bucurestiul este acum Non Stop in strada, joia asta nu dam film”, au spus initiatorii platformei online de promovare a filmului romanesc cinepub.ro.

adplayers. info

Cinepub, platforma online de promovare a filmului romanesc, n-a mai dat nicio premiera in seara zilei de joi (ieri, 2 februarie a.c.). „Pentru ca Bucurestiul este acum Non Stop in strada, joia asta nu dam film”, si-au anuntat publicul spectator, initiatorii platformei online cinepub.ro

„Cinepub sufera, plange si striga. Adica face lucruri pe care stiti ca nu le-a facut niciodata pina acum. Și asta pentru ca cinepub.ro nu e doar un tovaras tacut, un site, o colectie de filme online sau un robot.

Cinepub are suflet, este o comunitate de prieteni, cunoscuti si mai ales necunoscuti, spectatori, autori, contributori si voluntari, cineasti si cinefili, de romani de aici si de pretutindeni, de expati sau de locuitori ai altor tari. Nu in ultimul rind, Cinepub este o mica, dar inimoasa echipa, iar unii dintre batranii ei membri si-au facut stagiul civic in Decembrie '89 in Piata Palatului si la Universitate.

Iata de ce, astazi cand compatriotii nostri, tinerii, batranii, femeile si copiii sunt batjocoriti in strada si scuipati in suflet pentru alte cinci generatii, oricat de cinefili am fi, nu putem da drumul la proiectie. Eram deja in doliu, pregatisem pentru astazi ultimul film al Maestrului Ion Besoiu, trecut de curand in nefiinta, “Bucuresti Non-Stop”. Dar pentru ca Bucurestiul este acum Non Stop in strada, pentru ca ne-au furat nu numai o revolutie, ci si noptile copiilor nostri, joia asta nu dam film. Acum nu e vreme de cinema. Speram sa revenim in sala. Am platit scump biletul.”

Mai mult in Media, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: