Discovery Networks Europa Centrala, de la 40 la 44 Milioane abonati
Marti, 29 Iulie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Discovery Networks Europa Centrala, o divizie a Discovery Communications, va transfera responsabilitatea pietelor din Cehia si Slovacia din cadrul Discovery Networks EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) - Piete Emergente, catre Discovery Networks Europa Centrala.

 

Potrivit companiei, miscarea va avea loc incepand cu 1 August 2008, cele doua piete noi, impreuna cu cele deja existente in regiune, Polonia, Ungaria si Romania, urmand sa fie administrate de la sediul regional din Varsovia de catre Katarzyna Kieli, General Manager, Discovery Networks Europa Centrala.

 

“Adaugarea pietelor din Cehia si Slovacia este un pas important, care subliniaza decizia Discovery de a se implica in dezvoltarea continua a afacerilor noastre in regiunea Europei Centrale”, spune Katarzyna Kieli (foto), General Manager, Discovery Networks Europa Centrala.

 

Conform reprezentantilor de comunicare, Discovery Networks Europa Centrala si-a crescut nivelul de distributie cu 25% in ultimul an, ajungand la ora actuala la 40 milioane de abonati in Polonia, Ungaria si Romania, si va putea fi urmarit de cate 2 milioane de abonati in Republica Ceha si respectiv Slovacia.

 

Dupa adaugarea celor doua noi piete Discovery Networks Europa Centrala va ajunge astfel la  44 milioane abonati. Toate activitatile legate de cele doua tari vor fi incorporate in operatiunile existente din regiune si administrate de echipele actuale regionale ale Discovery Networks Europa Centrala.

 

 


PUBLICITATE: