Director nou de programe la Pro TV, cu expertiza in Balcani
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
 
Stella Litou. Noul Director de Programe Pro TV, din ianuarie 2015
(sursa foto: Pro Tv)

adplayers. info

Sef nou de programe la televiziunea din Pache Protopopescu. Stella Litou este noul Director Programe PRO TV, incepand din aceasta luna. Cu peste 18 ani de experienta in programare si productie media, potrivit postului de televiziunea, Stella Litou este o cunoscatoare a specificului si caracteristicilor din zona balcanica. Ea va fi responsabila de implementarea cu succes a grilei de programe in 2015, un an plin de noutati si inovatie in materie de programe, formate si strategie de programare. 

Fost Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria, Litou a avut responsabilitati de dezvoltarea strategiei de programare TV si digital, planificarea si strategia anuala, dezvoltarea planului de afaceri si a structurii de business relevanta pentru strategia grupului. Timp de doi ani a fost Director de Programe la Alpha TV Grecia, parte a grupului RTL si alti doi ani Development Producer Alpha TV.

Din pozitile in care a fost numita, noul director de programe Pro TV a condus numeroase proiecte in domenii variate, de la On Air Promotions si Research and Development, la productia de programe zilnice.  Anterior, a fost Head of Programming la SKAI Television in Grecia (2009-2010), Development and Co-productions Executive la SKAI Television (2007-2009), Co-productions and Acquisitions Executive la ERT S.A. Television, parte a Hellenic Broadcasting Corporation (2006-2007), Head of Development and Acquisitions la Great British Films Group UK (2002-2006). 

Mai mult in TV


PUBLICITATE: