De 1 iunie, TVR devinde televiziunea copiilor
Joi, 23 Mai 2024

sursa foto: TVR.

Doi adolescenti vor fi prezentatori pentru o zi ai Telejurnalului TVR 1, de la ora 20.00, iar telespectatorii pot castiga premii de exceptie, de la excursii, la hoverboard – uri si multe altele

AdPlayers. Info

De 1 Iunie „Copiii cuceresc televiziunea”! Televiziunea Romana pregateste un program special pentru intreaga familie, cu experiente unice, concursuri si emisiuni care celebreaza bucuria si performanta, descopera copii exceptionali, talentati si curajosi care nu renunta niciodata la visurile lor. In premiera, doi adolescenti se vor alatura jurnalistului Mihai Radulescu la pupitrul principalului Telejurnal de la TVR 1.

Proiectul are o componenta editoriala – cu productii dedicate, filme si editii speciale ale programelor consacrate ale Televiziunii Romane, dar si una interactiva.

Pe parcursul zilei de 1 iunie, doua grupuri de micuti - Creatorii si Inovatorii – vor porni la vanatoare de „comori” in incinta televiziunii. Intreg programul de sambata va fi o expeditie plina de aventuri, de descoperire a unor comori vii ale Romaniei, copii cu talente, aptitudini si calitati speciale, precum si locurile emblematice ale televiziunii.

In dimineata de sambata, prima cucerire a copiilor va fi pupitrul emisiunii „Weekend Matinal”.

La aceasta expeditie cu premii consistente pot participa si telespectatorii din intreaga tara. Fiecare comoara descoperita va avea cate un indiciu afisat pe ecran, in intervalul  orar 8.00 – 19.00, in cadrul programelor „Copiii cuceresc televiziunea”, de la TVR 1.

Regulamentul concursului  „Vanatoarea de comori” va fi disponibil pe site-ul http://tvr.ro/televiziuneacopiilor  in perioada urmatoare. Numele castigatorilor vor fi comunicate pe 1 iunie, in Telejurnalul de la ora 20.00.

In preambulul proiectului, pe 22 mai, Televiziunea Romana lanseaza concursul „Telejurnalul copiilor”, dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, care se va desfasura on-line, pe TikTok, Facebook si Instagram. In premiera, doi dintre participanti vor avea sansa sa prezinte, alaturi de jurnalistul Mihai Radulescu, o editie speciala a Telejurnalului principal de la TVR 1.

Toti cei care doresc sa intre in cursa pentru „prezentator de o zi” trebuie sa inregistreze un material video citind unul dintre cele 10 texte publicate pe site–ul tvr.ro si sa-l posteze pe paginile personale de TikTok, Facebook sau Instagram, insotite de hashtag-ul  #televiziuneacopiilor, in perioada 22 – 29 mai 2024, pana la ora 24:00.

Castigatorii vor fi desemnati de un juriu format din profesionisti din mass media. Regulamentul si toate detaliile acestui concurs pot fi accesate pe site-ul TVR: http://www.tvr.ro/regulament-concurs_45882.html.

Pentru a afla mai multe informatii despre proiectul „Copiii cuceresc televiziunea” si despre alte concursuri pe care le-am pregatit, ramaneti aproape de TVR.

Mai mult Media, TV,

 

 

 


PUBLICITATE: