Cu single-uri anterioare de sute de milioane de vizionari youtube, INNA prezinta teaserul albumului YO, primul album in limba spaniola al artistei
Joi, 18 Octombrie 2018

INNA – YO Credit: Youtube Global Records / Fabrica de PR 

Chiar de ziua ei, INNA le-a facut fanilor cadou teaser-ul albumului “YO”, in limba spaniola, compus integral de artista care spune povestea acestui album si motivul pentru care a ales sa il compuna, cu imagini din videoclipurile pieselor ce urmeaza sa fie lansate

adplayers. info

Cu single-uri anterioare de sute de milioane de vizionari pe youtube, INNA prezinta teaserul albumului YO, primul album in limba spaniola al artistei.

Chiar de ziua ei, INNA le-a facut fanilor cadou teaser-ul albumului “YO”, in limba spaniola, compus integral de artista care spune povestea acestui album si motivul pentru care a ales sa il compuna, cu imagini din videoclipurile pieselor ce urmeaza sa fie lansate:

 „Sunt INNA si marea mea pasiune este sa fac oameni fericiti. Chiar daca sunt multe forme prin care poti sa aduci fericire in vietile lor, eu am ales muzica. De fapt, muzica m-a ales pe mine. Ca sa spun si mai sincer, nu imi amintesc sa ma fi gandit la ceva anume atunci cand am inceput sa compun acest album. Dar fiecare lucru, sentiment, gand parea ca este deja acolo, in mintea mea, din alta viata, din alta lume. Cunosc fiecare personaj din povestile mele. Fiecare sunet imi aminteste de un moment. Vocea mea vorbeste despre emotii ascunse. Chiar acum, sunt gata sa imi dezvalui secretul, la un moment distanta de a-mi indeplini visul. “YO” este urmatorul pas in calatoria mea. Un moment atat de important pentru mine, de special. Sunt fericita sa il impartasesc cu voi”, a spus INNA.

Prima piesa de pe albumul “YO” se va lansa pe 2 noiembrie.

“YO” include 11 piese, iar fiecare spune povestea unui alt personaj, a unei alte trairi pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

Cel mai recent single al INNEI, “No Help”, a atins peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube la o luna de la lansare.


INNA , “No Help”, peste 13 milioane de vizualizari la o luna de la lansare. Credit: Global Records

De curand, INNA a sustinut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.

Unul dintre single-urile anterioare ale INNEI, “Yalla”, are 300 de milioane de vizualizari, “Cola Song” feat. J Balvin peste 200 de milioane de vizualizari, la fel si “In Your Eyes” feat. Yandel.


INNA – Yalla, peste 300 milioane de vizualizari Credit: Global Records / Youtube


INNA feat. J Balvin – Cola Song, peste 200 milioane vizualizari Credit: Global Records


INNA feat. Yandel – In Your Eyes, peste 200 milioane vizualizari Credit: Global Records INNA este nominalizata la ELLE Style Awards la categoria Best Personal Style si poate fi votata aici.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentie de evenimente si Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.

Mai mult in Media, Influencers, Ambasadori de Brand


PUBLICITATE: