Cu o investitie de 0,5 milioane EUR, Realitatea TV deschide statie locala in Brasov
Vineri, 09 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Cu o investitie de 0,5 Milioane EUR, potrivit postului de televiziune, Realitatea TV lanseaza la Brasov, in data de 14 mai, a doua sa statie locala de stiri, dupa cea lansata la Cluj la sfarsitul lunii martie.  

 

Potrivit unei comunicari remise AdPlayers de catre reprezentantii postului de televiziune, cele doua lansari vor fi urmate, in urmatorii trei ani, de peste 30 de statii locale, printre care Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava.

 

"Realitatea Brasov este a doua statie pe care o deschidem dupa cea din Cluj. Cu o echipa tanara dar cu experienta suntem convinsi ca Realitatea TV Brasov va fi principala sursa de informatii a brasovenilor”, a declarat George Petrule, directorul de dezvoltare retea a statiilor locale Realitatea TV.  

 

/ PROFILE

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea–Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard" si "Money Express".

 


Condusa de Ionut Russu (foto), directorul statiei, echipa Realitatea TV Brasov numara aproximativ 35 de persoane, dintre care 28 sunt jurnalisti. Petronela Rotar, Georgiana Stoianovici, Daniel Giurma, Alexandra Tenea sunt doar cativa dintre jurnalistii care fac parte din echipa Realitatea TV Brasov.

 

“Interactivitate, promptitudine, informatie in timp real, curata si corecta. Pentru asta aducem acasa la noi, in Brasov, conceptele de breaking news, know-how-ul Realitatii TV, tehnologie performanta dar mai ales o echipa de profesionisti care aduce informatie autentica si impartiala”, a declarat Ionut Russu, directorul statiei, despre noul post de la Brasov.


PUBLICITATE: