Cu o acoperire globala de 1,4 miliarde de oameni, Teads a semnat exclusiv cu VICE pentru administrarea publicitatii video si display
Luni, 04 Februarie 2019

 

Credit: Teads

Cu accent pe copntinut disruptiv, VICE este lider in productia si distributia de continut de calitate pentru publicul tanar, cu o acoperire de sute de milioane de tineri in fiecare luna.

adplayers. Iulian Toma

Platforma de administrare de media Teads a semnat  exclusiv cu VICE Media, pentru a distribui deopotriva video si display advertising pe toate brandurile sub umbrela VICE. Cu accent pe storytelling disruptiv, VICE este lider in productia si distributia de continut de calitate pentru publicul tanar, cu o acoperire de sute de milioane de tineri in fiecare luna.


Obiectivul parteneriatului este acela de a creste monetizarea publicitattii display si video, atat pentru vanzarile directe cat si cele globale administrate de platforma de administrarea a publicitatii de la Teads.

Incantat sa lucreze cu platforma de administrarea Teads, Alex Payne, VP Global Programmatic Solutions la VICE Media este de parerea ca parteneriatul va livra servicii respectand experienta consumatorului cu continutul VICE.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, prin parteneriatul cu VICE, Teads isi continua misiunea de a lucra cu cele mai puternice branduri de media din intreaga lume, avand in prezent oi acoperire globala de 1,4 Miliard de oameni. Platforma de administrare a publicitatii Teads furnizeaza pentru clienti si branduri un mediu sigur de comunicare in conformitate cu reglementarile IAB in domeniul publicitatii digitale si lucreaza pentru producatori de continut precum BBC, CNN, The Economist, ESPN, Reuters si altii. 

Mai mult in Media, Digital, Interactive,


PUBLICITATE: