Cu 157.000 cititori, Caminul anunta trei cresteri consecutive de audienta in SNA
Luni, 30 Martie 2009

Caminul - date de audienta conform SNA Focus.
Sursa: SNA Focus citat de Hiparion Magazines


( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Proaspat relansata revista Caminul, titlul lunar home&deco de la Hiparion Magazines,  anunta trei cresteri consecutive pe parcursul ultimelor studii SNA Focus.

Intrebat de AdPlayers despre ce evolutie este vorba, Bogdan Mireanu (foto) , Marketing Manager in cadrul Hiparion Magazines, a afirmat ca "cele mai recente date audienta indica un numar de 157.000 de cititori (SNA Focus oct'07-oct'08)”.

Potrivit lui Mireanu, Caminul a inregistrat in perioada apr'07-apr'08 un numar de 126.000 de cititori pe editie, reprezentand o crestere de 5.000 de cititori si o evolutie pozitiva procentuala de 4% fata de editia precedenta din SNA.

Livrarea de audiente SNA din luna iulie (SNA_iul'07-iul'08) a adus titlului 148.000 de cititori pe editie - o crestere de 22.000 de cititori si o variatie pozitiva procentuala de 17%. Cu 157.000 de cititori conform datelor din SNA oct'07-oct'08, Caminul a inregistrat in toamna anului trecut o crestere de 9.000 de cititori fata de editia precedenta, si o variate procentuala de +6%.


Caminul relansat

Realizat sub mottoul “Arta si design pentru casa ta”, potrivit autorilor, in noul concept grafic si editorial al publicatiei home&deco, Noua revista are si cateva rubrici noi: “Lectia de Stil”, “Arta aranjarii mesei”, “Design Aplicat” si “Design Wave”, ce ofera informatii si sfaturi de la designeri de top din domeniul home&deco.

“Caminul Lui” este o rubrica destinata in principal barbatilor, unde sunt prezentate produse de lux de ultima generatie, de la iachturi si masini pana la aparatura electronica si obiecte de birotica.

Editata de Hiparion Magazines, revista Caminul face parte dintr-un portofoliu mai larg de produse media care include sase reviste lunare: Caminul, Casa Mea, Planul Casei Mele, Domus, Unelte si Echipamente, Domus Util, si doua productii TV saptamanale: „Caminul de 5 stele” si „Totul despre Casa Mea”.



PUBLICITATE: