Creditinstant intre 1.000 la 20.000 EUR de la Unicredit
Miercuri, 06 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Banca UniCredit Romania a anuntat astazi un produs adresat persoanelor fizice -  creditul pentru nevoi personale – Creditinstant. Valoarea imprumutului CREDINSTANT variaza intre 3.000 RON si 70.000 RON, respectiv intre 1.000 EURO si 20.000 EURO. Plafonul creditului se stabileste in functie de solicitarea clientului si de posibilitatile sale de rambursare.

Venitul lunar net minim pentru obtinerea unui imprumut Creditinstant este de 250 EURO sau echivalent RON. Banca UniCredit Romania accepta o varietate larga de venituri provenite din salariu, chirii, profesii liberale si drepturi de autor, precum si alte venituri viitoare si permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative.

“Imprumutul CREDINSTANT poate fi folosit pentru satisfacerea oricaror nevoi financiare, de la achizitia unui autoturism, mobila, renovarea casei, pana la calatorii si alte facilitati, fara limitari din partea bancii”, a declarat Alina Pascu, Vicepresedinte si director al Departamentului de Retail in cadrul bancii UniCredit Romania. 

Perioada de rambursare a creditului este de pana la 5 de ani. Sistemul de garantare este flexibil si poate include, in functie de valoarea creditului, de la cesiunea veniturilor, pana la ipoteca pe un imobil (al solicitantului de credit sau al unei terte persoane). Rata dobanzii pentru imprumutul Creditinstant este variabila, de 9% pentru creditele in euro si de 14% pentru cele in lei.

Solicitantul imprumutului Creditinstant trebuie sa aiba intre 22 de ani si varsta legala de pensionare (la data scadentei creditului). Creditinstant ia in considerare si veniturile membrilor de familie, astfel incat acest credit poate fi obtinut si prin cumularea veniturilor sotului/sotiei.

UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 210 milioane RON, iar la sfarsitul primului trimestru din 2005 banca avea active totale de circa 1.550 milioane RON, in crestere cu 84% fata de luna martie 2004.

Grupul UniCredit are o valoare de piata de circa 30 miliarde EURO si active totale de peste 265 miliarde EURO. Si o retea de peste 4.600 de sucursale si peste 70.000 de angajati in intreaga lume.


PUBLICITATE: