Concursul de design si productie de ambalaj Think About The Box revine cu premii de 2000 de euro
Vineri, 28 Septembrie 2018

Credit: Pack Romania

Demarat la sfarsit de septembrie, concursul va avea doua etape: prima, in urma careia vor fi selectate 5 lucrari finaliste, se va desfasura in perioada 24 septembrie – 30 octombrie 2018, urmand ca designerii ai caror lucrari au ajuns in finala sa lucreze impreuna cu un producator de ambalaje dedicat la produsul final in perioada 12 – 23 noiembrie 2018.

adplayers.info

Demarat la sfarsit de septembrie, concursul va avea doua etape: prima, in urma careia vor fi selectate 5 lucrari finaliste, se va desfasura in perioada 24 septembrie – 30 octombrie 2018, urmand ca designerii ai caror lucrari au ajuns in finala sa lucreze impreuna cu un producator de ambalaje dedicat la produsul final in perioada 12 – 23 noiembrie 2018. Echipa designer – producator va fi rasplatita cu un premiu de 2000 de euro si va fi anuntata in cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe data de 28 noiembrie.

Cea de-a doua editie a concursului de design si productie de ambalaj, Think About The Box, este organizat de revista Pack Romania in parteneriat cu Ground Zero Beer – studio independent de bere craft.

Lucrarile vor fi evaluate de catre Mihnea Ghildus, gospodar creativ DZNR Studio si fondator Dizainar, Dragos Motica, creative director si fondator Ubikubi, Laura Abrihan, fondator Peggy Production si Sebastian Bucur, brand Dude@ Ground Zero Beer.

Echipa Pack Romania este extrem de incantata de parteneriatul care a venit natural si firesc cu Ground Zero Beer si care aduce in aceasta toamna tuturor creativilor ce apreciaza o bere buna provocarea, pe cat de non-conformista, pe atat de onesta, de a ”mesteri” o noua forma de prezentare a berilor care au dat startul revolutiei berii craft din Romania.

Concursul Think About The Box are ca scop cresterea interactiunii dintre cele 3 categorii de specialisti din industria ambalajelor in Romania:designeri, producatori si proprietari de branduri.

Colaborarea indeaproape a designerilor finalisti cu cei mai competenti producatori din domeniu, vizeaza, pe langa testarea tehnologiilor de varf, in primul rand, dezvoltarea unei abordari holistice a procesului de creatie de ambalaj. Astfel, distanta dintre viziunea creativa si posibilitatile reale de productie sa se micsoreze de la o editie la alta in beneficiul final al brandurilor dar si al consumatorilor.

Prima editie a concursului a fost castigata de catre echipa formata din desginerul Irina Patrichi si compania de productie Display Total Grup pentru creatia si productia ambalajului editiei limitate de vin Centenar Budureasca.

Revista Pack Romania este cel mai nou produs editorial editat de SemantikaPublishing , editorul publicatiilor Print Romania  si Sign Romania. Pack Romania este un concept editorial ce isi propune sa reuneasca producatori, creatori si clienti finali din piata autohtona de ambalaje pe o platforma informationala axata pe promovarea inovatiei si oportunitatilor reale.

Mai multe detalii despre concurs, etape, juriu, pe site-ul concursului www.pack-romania.ro.

Mai mult in Media, Packaging,


PUBLICITATE: