Concurs pentru Jedi. Premiul, o excursie la premiera Star Wars: The Rise of Skywalker de la Londra
Marti, 19 Noiembrie 2019

 

Premiu la premiera europeana Star Wars: The Rise of Skywalker de la Londra, de la Cinema City

AdPlayers info

Cinema City le-a pregatit fanilor o calatorie plina de aventura, intr-o galaxie foarte, foarte indepartata. Cine se simte un Jedi adevarat, se poate inscrie in concurs pana pe 5 decembrie 2019 si poate castiga o excursie pentru doua persoane la Londra, la premiera europeana a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”, dupa cum anunta responsabilii de relatii publice de la RAN Events.

Potrivit informarii, tot ce trebuie sa faca cei interesati este sa cumpere un bilet la orice spectacol “Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” la Cinema City, oricand in perioada de pre-sales (22 octombrie - 5 decembrie), si sa se inscrie in concurs pana pe 5 decembrie pe www.starwarslondra.cinemacity.ro.

Participantii au sansa sa traiasca o experienta unica si cu adevarat memorabila – premiera din Londra a filmului, unde vor pasi pe covorul rosu alaturi de actorii care interpreteaza legendarele personaje ale seriei Star Wars si vor fi primii care vor vedea mult-asteptatul final al trilogiei, alaturi de cineva drag. Premiul include biletele de avion, cazare si invitatii la avanpremiera, pentru 2 persoane.

In acest ultim capitol al trilogiei lui Skywalker, care incheie saga originala inceputa in 1977, supravietuitorii Rezistentei infrunta inca o data forta militara a Primului Ordin. Batalia finala pentru eliberare se poate vedea la cinema din 19 decembrie, in format 3D si IMAX 3D, 4DX 3D sau VIP 3D, in varianta subtitrata, dar si dublata pentru a te bucura de film impreuna cu toata familia.


Forta fie cu voi! www.youtube.com/watch?v=hVl3jxTmQtc

Mai multe detalii si programul spectacolelor pe www.cinemacity.ro.

Cinema City Romania are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de sali, in 19 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara. Compania reprezinta cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe pe plan mondial.

Mai multe informatii pe www.cinemacity.ro


PUBLICITATE: