Concurs Superscrieri creative premiat cu 500 EUR
Luni, 25 Iulie 2011
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Premiate la finalul unei competitii cu 500 euro, Fundatia Friends for Friends a pus la cale Concursul Superscrieri, unde sunt apreciati acei oameni care au reusit sa surprinda realitatea in moduri interesante, captivante, in feluri la care altii nu s-au gandit.

„Este vorba de un concurs de scriere creativa prin care incercam sa incurajam scriitura de calitate si jurnalismul narativ in Romania”, afirma pentru AdPlayers initiatorii competitiei de la Fundatia Friends For Friends. „Povestile bine scrise pot schimba lumea, mai ales cand sunt ancorate in realitate”, adauga ei.

Atata timp cat participantul scrie in romana si are lucrarea respectiva publicata undeva, atunci varsta, sexul sau domiciliul concurentului nu conteaza. Concursul este impartit in cinci categorii, ”eseu”, ”reportaj”, ”opinie”, ”portret” si ”experiment”, iar fiecare concurent are dreptul sa inscrie un singur material pe categorie.

Lucrarile vor fi evaluate pe tot parcursul inscrierilor si pana la incheierea accestora de catre un juriu format din oameni cu reputatie in jurnalism, mass-media sau alte domenii din sfera comunicarii. Povestile sunt asteptate la Fundatia Friends For Friends (www.ffff.ro ) sau superscrieri[at]ffff.ro.


PUBLICITATE: