Comunicatedepresa.ro, vandut NCH cu sub 100.000 EUR
Miercuri, 04 Februarie 2009

(  AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Comunicatedepresa.ro a fost achizitionat de una din companiile din grupul NCH cu o suma de pana la 100.000 EUR, potrivit unor surse AdPlayers din piata online. Creditat de surse AdPlayers apropiate companiei cu un business cuprins intre 60.000 EUR si 80.000 de EUR la sfarsitul anului trecut, site-ul comunicatedepresa.ro a fost initiat de Alin Zainescu, fondator al agentiei interactive New Media Agency, si a diviziei de relatii publice New Media PR.

Contactati de  catre AdPlayers, oficialii Netbridge au refuzat sa dezvaluie valoarea tranzactiei, dar au confirmat un parteneriat de business cu Alin Zainescu, solutie sub care, potrivit unor consultanti de business, preluarea ar urma sa se faca in trepte, chiar daca posesorul domeniului este deja una din companiile din grupul NCH.

Fondata in 2002, Alin Zainescu se asocia la sfarsitul lui 2006 in agentia interactiva New Media Agency cu Ciprian Stavar, companie pe care de la inceputul anului 2007 si pana la jumatatea anului 2008 ambii parteneri aveau sa o cedeze partial, si apoi total, grupului de marketing si comunicare The Group. Administrarea si mai apoi achizitia nu au cuprins si administrarea site-ului comunicatedepresa.ro, a carui business a fost derulat de o alta companie a fondatorului.

PUBLICITATE: