Co - productie internationala Global Records - Atom. Karmen revine cu single-ul "Lock My Hips"
Joi, 17 Mai 2018
 

Karmen feat. Krishane – Lock My Hips. Credit: Global Records - Atom / Karmen

Cu “Lock My Hips” featuring Krishane, Karmen semneaza prima colaborare cu un artist international 

adplayers.info

Co - productie Global Records – Atom. Karmen revine cu single-ul “Lock My Hips”. Piesa este in colaborare cu Krishane, artist si songwriter din Anglia, dar si prima colaborare cu un artist international a acesteea.

“Lock My Hips” a fost compusa si produsa de Krishane, Vlad Lucan si Achi (cu care Karmen a si colaborat pentru “Viciul meu”),  versurile scrise de Krishane. Aceasta piesa este rezultatul a doua sesiuni de compozitie care au avut loc la Londra.

“Am avut o sesiune la Londra anul trecut si a aparut aceasta piesa si ii multumesc lui Krishane ca a acceptat sa colaboreze cu mine. Imi place vibe-ul piesei, este young, exprima incredere, putere, energie”, a spus Karmen.

“Mi-a placut de Karmen de la inceput, este o artista talentata. Lucrand la aceasta piesa, am simtit ca impreuna, vom putea reda energia, edgy vibes. Plus ca este prima colaborare romano-jamaicana. ”, a declarat Krishane.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Bogdan Daragiu, care a colaborat de-a lungul vremii cu INNA, Nicoleta Nuca, Delia, Carla’s Dreams etc.

Echipa care s-a ocupat de imaginea artistei este formata din Daria Georgescu (styling), Andra Manea si Dana Petrina (Make-Up and Beauty Studio), Alex Caraman (Beauty District). Atat Karmen, cat si Krishane au schimbat cate patru tinute pentru acest videoclip.

“M-am simtit super bine la filmari, Karmen e fun, plus ca sunt pentru prima data in Romania, alta cultura, e o experienta noua pentru mine. Scena mea preferata, dar si a lui Karmen din acest videoclip este cea cu masina de pompieri, ne simteam super increzatori stand sus pe ea, la inaltime”, a spus Krishane.

“Este intotdeauna o placere sa lucrez cu oameni talentati, multumesc, Krishane, Bogdan Daragiu, regizorul acestui videoclip, Vlad Lucan, producatorul piesei, Global Records si ATOM. Sper sa va placa acest videoclip si piesa”, a adaugat si Karmen.

Karmen a lansat anul trecut mai multe piese: “Shake It”, You Got It”, “Minte-ma”, “Viciul meu” cu Achi (mai jos):


Karmen – You Got It (Official Video)

Karmen feat. Achi – Viciul meu (Videoclip Oficial)


Karmen- “Minte-ma”

Karmen – Shake It (Official Video)

Din 2017, Karmen - artist Atom si Global Records

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscuta publicului din Romania datorita single-ului de debut “Domino”. Karmen a absolvit Colegiul de Arte “Dinu Lipatti”, pasionata de muzica si actorie, dans, stie sa cante la flaut si isi doreste sa se dezvolte pe partea de compozitie muzicala (songwriting).

Incepand cu 2017, Karmen devine artist ATOM si Global Records.

Krishane este un tanar artist din Jamaica, fiul veteranului reaggae Barrington Levy, influentat de-a lungul anilor de artisti precum Sanchez, Garnett  Silk, Taurus  Riley,  Celine  Dion,  Kenny  Rogers, Pharrell  Williams,  Michael  Jackson si  Usher.

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii. 


PUBLICITATE: