Click!, aproape de 100.000 ex. vandute
Marti, 27 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Click!, aproape de 100.000 ex. vanduteCifrele de vanzare din lunile octombrie si noiembrie 2007 ale publicatiei Click! se situeaza in jurul a 100.000 de exemplare vandute (de la 27.500, cat inregistra in octombrie 2006), se arata intr-o informare a publicatiei, remisa AdPlayers.

Conform oficialilor de comunicare ai ziarului, pragul de 100.000 de exemplare vandute va fi depasit foarte probabil in perioada imediat urmatoare.

Din 26 noiembrie, cotidianul Click! si-a marit numarul de pagini de la 24, cat a avut pana la aceasta data, la 32 de pagini full color si, potrivit editorilor, devine singurul cotidian popular care ofera cititorilor un volum atat de mare de informatii, dintre publicatiile nationale si locale.

“Avem motivatia, oamenii si resursele creative necesare pentru a dezvolta produse media peste nivelul pe care il are piata la momentul actual”, spune Razvan Corneteanu, Directorul General Adevarul Holding, „ Vom continua sa investim in publicatiile pe care le avem, cat si in alte proiecte”

„Rezultatele (click! n.r.) ne determina sa credem ca vom transforma acest ziar in liderul pietei intr-o perioada mai scurta decat cea anticipata initial”, a mai spus Razvan Corneteanu, referindu-se la obiectivele publicatiei.

AdPlayers.ro/File

/Click!

Cotidianul Click! a fost relansat in martie anul curent, la cateva luni dupa preluarea lui de catre Adevarul Holding. Numele nou (schimbat din Averea, pe 9 martie 2007). Conform editorilor, in noiembrie 2007, vanzarile s-au triplat comparativ cu noiembrie 2006, iar numarul abonatilor s-a dublat, fata de noiembrie 2006.

Adevarul Holding mai detine publicatiile Adevarul, Adevarul de Duminica, Foreign Policy Romania, cel mai nou produs, Dilema Veche, Dilemateca si Romania Literara, doua societati de distributie de presa si o societate de monitorizare de presa.


PUBLICITATE: