Cerbul de Aur 2019 pe o scena cat 1.000 de televizoare
Luni, 12 August 2019

 

Credit. TVR 

Potrivit organizatorilor, artistii prezenti la Cerbul de Aur 2019, concurenti sau invitati, vor urca pe o scena de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED - echivalentul a 1.000 de televizoare! - si cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnica.

AdPlayers.info

Clasica, dar si versatila si glamour. Astfel catalogheaza organizatorii, scena Festivalului International Cerbul de Aur pe care vor evolua concurentii si artistii invitati din Romania si din strainatate.

Potrivit reprezentantilor TVR, editia 2019 a Cerbului de Aur va fi una stralucitoare, cu o scena inundata de sute de metri patrati de ecrane LED, adaptata, la fel ca grafica, profilului si continutului tuturor show-urilor pop, rock sau de folclor.

Artistii prezenti la Cerbul de Aur 2019, concurenti sau invitati, vor urca pe o scena de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED - echivalentul a 1.000 de televizoare! - si cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnica. O scena cu un concept clasic, pentru un eveniment cu clasa si de traditie cum e Cerbul de Aur, dar care se poate transforma rapid pentru a fi in ton cu show-ul fiecarui artist in parte.

„Sunt mandru sa lucrez din nou la acest amplu proiect, care e mereu o provocare pentru mine. Daca anul trecut editia jubiliara a Cerbului de Aur s-a desfasurat pe o scena impresionanta, in acest an vrem sa surprindem din nou spectatorii din Brasov si telespectatorii din fata micilor ecrane”, promite arhitectul Petre Talea, cel care semneaza scenografia Festivalului.

„Orice decor este special si are particularitatile lui, dar are si „eterna" motivatie - trebuie sa fie mai bun decat anul trecut. Incercam sa oferim artistilor un spatiu atractiv si versatil pentru momentele ce ii reprezinta. Vom avea o scenografie tehnologica, cu suprafate generoase de ecrane pentru implementarea decorurilor video, astfel ca, impreuna cu designul de lumini, scena se va transforma pentru fiecare moment in parte. Se va schimba geometria spatiului pentru a accentua si sustine performanta la nivelul unui show de mare anvergura mult asteptat de public”, incheie arhitectul care si-a pus amprenta pe spectacole sustinute de Stefan Banica jr., Horia Brenciu sau Loredana, festivaluri, musical-ul „Mamma mia”, show-uri tv precum: „Castiga Romania”, „Surprize, surprize”, „Iarta-ma”, „Din dragoste”, „Dansez pentru tine”, „Vocea Romaniei”, „Vocea Cehiei”, „X Factor”, Revelioane la toate posturile tv etc.

Potrviti TVR, la amenajarea Pietei pentru Cerbul de Aur, organizatorii au tinut cont de profilul spatiului, astfel incat prezenta evenimentului sa fie o bucurie pentru oras, iar masurile necesare desfasurarii festivalului sa nu creeze un disconfort major populatiei.

Televiziunea Romana multumeste brasovenilor, antreprenorilor care detin spatii comerciale in Piata Sfatului si autoritatilor locale pentru sprijinul acordat in organizarea Festivalului International Cerbul de Aur, un eveniment de prestigiu atat pe plan intern, cat si pe plan extern.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o editie completa, pentru toate gusturile, cu ritm dar si romantica! Pe scena din Piata Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Stefan Banica jr si Irina Rimes.

Cei 12 artisti din concurs vor performa in prima si a doua zi a Festivalului, joi si vineri, 22 si 23 august, pentru ca sambata sa aflam castigatorii premiilor in valoare totala de 55 de mii de euro. Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana, in perioada 22-25 august a.c.

Pentru cele patru zile ale evenimentului - 22-25 august - organizatorii au pus la dispozitie mai multe categorii de bilete, cu preturi incepand de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas.

De asemenea, biletele se pot cumpara si de la casele de bilete Eventim din Cluj - in cadrul Iulius Mall si din Bucuresti - in cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achizitionate cu optiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau in format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente. Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Mai mult in Media, TV, Eveniment


PUBLICITATE: