Cea mai buna imagine a gunoiului de la marginea orasului. Antena 3 premiata la New York Festivals.
Miercuri, 10 Aprilie 2013

( adplayers, Iulian Toma)  Antena 3 a fost premiata pentru cea mai buna imagine a gunoiului de la marginea orasului romanesc la New York Festivals, World’s Best Television & Film 2013.

In cadrul unei ceremonii care a avut loc ieri, 9 aprilie, Carmen Avram si echipa emisiunii „In premiera” au obtinut premiul pentru cea mai buna imagine cu reportajul "Ultima frontiera" semnat de Carmen Moise - reporter, Cristian Tamas - operator si Lenard Zsolt - editor imagine. 

Chiar daca si alte televiziuni au difuzat emisiuni despre viata mizera din ghetourile de la marginea oraselor,  reportajul de la Antena 3 reprezinta probabil cea mai graitoare imagine a inimilor impietrite ale politicienilor si edililor vremelnici, care fac posibil ca in fiecare zi mii de familii sa traiasca in locuri mizere de la marginea oraselor sau gropilor de gunoi urban. 

Fie ca ne place sa recunoastem sau nu, in loc ca cineva sa asigure minime conditii de trai pentru familiile acestor adevarati sanitari ai gropilor de gunoi, mii de copii sunt obligati la randul lor sa-si traiasca viata scormonind in gunoaie, fara cele mai elementare drepturi de care ar trebui sa se bucure oricare cetatean roman. Reportajul premiat, aici.

Mai mult in Festival, TV

PUBLICITATE: