Catinca Roman – Consilier de imagine la Realitatea-Catavencu, Cristina Bazavan – Redactor Sef la Tabu
Duminca, 28 Octombrie 2007

( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Din 15 octombrie, Catinca Roman a devenit consilier de imagine pentru  revistele glossy din cadrul Grupului Realitatea-Catavenc, functia de redactor sef la revista Tabu fiind preluata de Cristina Bazavan.

Conform unei informari remise AdPlayers de departamentul de comunicare, din aceasta pozitie, Catinca Roman coordoneaza respectarea liniei fashion si stil pentru reviste, in special Tabu si J’adore.

“Revista TABU a fost unul din proiectele mele profesionale preferate, o sansa extraordinara de a lucra cu o echipa de profesionisti si de a construi  impreuna un produs media unic pe piata romaneasca”, spune Catinca. „Desi nu voi mai fi implicata in munca redactionala de zi cu zi, raman in continuare conectata la acest brand pentru consiliere si proiecte punctuale”,.

Potrivit sursei, in acelasi timp, Catinca Roman continua si proiectul de televiziune in care este implicata, tot in cadrul Grupului Realitatea-Catavencu: realizarea matinalului de la Romantica, alaturi de Nicoleta Voica si Catalin Crisan.

PUBLICITATE: