Cartoon Network anunta noul val de artisti care va crea continut si lansarea de programe consistente
Marti, 13 Martie 2018
 

adplayers.info

Cartoon Network anunta lansarea unui continut impresionant realizat de noul val de creatori care au dezvoltat scenarii ce reflecta preocuparile copiilor din ziua de azi. Reteaua, care se bucura de un succes remarcabil pe toate platformele, adauga in portofoliul sau mai mult de treizeci de jocuri si aplicatii noi ce vor fi disponibile pe  platformele mobile si pe web. Toate acestea se alatura unui portofoliu ce numara peste 200 de milioane de descarcari in intreaga lume si care include acum serii de podcast si experiente noi de realitate virtuala si augmentata. 

Cunoscut pentru scenariile impecabile, Cartoon Network introduce publicului sau o noua generatie de seriale: misterioasa si magica aventura creata de Owen Dennis, Infinity Train, si comedia latino-americana Victor and Valentino, creata de Diego Molano.

Aceste seriale se vor alatura productiilor ce vor avea premiera anul acesta la Cartoon Network, printre care Apple & Onion, serial creat de George Gendi; Craig of The Creek, realizat de Matt Burnett si Ben Levin;  Summer Camp Island, realizat de Julia Pott si Unikitty!, noul serial produs de Warner Bros. Animation, care se bazeaza pe indragitul personaj din filmul Marea aventura LEGO, serial ce are premiera la Cartoon Network, pe 26 martie.

“Intotdeauna a fost in ADN-ul nostru sa apreciem copiii pentru ceea ce sunt ei si sa construim lumi, povesti si personaje pentru ei”, a declarat Christina Miller, presedinte Cartoon Network, Adult Swim si Boomerang.  „Acest moment este unul deosebit de interesant pentru ca noul val de talente aduce in mod natural profunzime si interactivitate in scenarii. Este o potrivire perfecta pentru publicul nostru.”, a mai adaugat aceasta.

„Cartoon Network continua se inregistreze cresteri in ceea ce priveste timpului petrecut de copii pe platformele video si platformele de jocuri, caci cei mici se bucura de continutul nostru pe o gama larga de platforme”, a declarat Donna Speciale, presedintele de vanzari al Turner. „Cea mai buna modalitate prin care brandurile noastre pot sa-i implice pe fani este printr-o abordare care sa inglobeze aceste spatii relevante”, a completat aceasta.

Mai mult in Media, TV,


PUBLICITATE: