Campionatele Europene de Gimnastica artistica si ritmica la TVR pana in 2020
Sambata, 26 Noiembrie 2016

TVR va fi Host Broadcaster al Europenelor de la Cluj, in 2017.

adplayers.info

Toate competitiile continentale de gimnastica raman la TVR! Potrivit postului public, Televiziunea Romana a ajuns la o intelegere cu E.B.U. (European Broadcasting Union) pentru prelungirea parteneriatului care aduce romanilor, de peste doua decenii, aceste regaluri sportive.

Contractul intermediat de EBU cu Uniunea Europeana de Gimnastica este pe 4 ani, 2017-2020, si acopera toate evenimentele continentale majore. „Suntem bucurosi ca am incheiat cu succes acest demers si aceasta negociere. E demonstratia ca putem face lucruri bune si putem aduce publicului ceea ce isi doreste - asta, daca suntem lasati sa ne facem treaba si sa construim pe decizii profesionale", a precizat Irina Radu, Presedinte-Director General al TVR.

Calendarul cuprinde 10 editii ale Campionatelor Europene de gimnastica artistica, individual sau pe echipe si gimnastica ritmica, iar programul este urmatorul

2017

-CE de gimnastica artistica individual, 10-16 aprilie, Cluj Napoca

-CE de gimnastica ritmica, 1-7 mai, Budapesta

2018

-CE de gimnastica artistica feminin pe echipe, 7-13 mai, Glasgow

-CE artistica masculin pe echipe, 21-27 mai, Glasgow

-CE de gimnastica ritmica, 28 mai-3 iunie, Espoo

2019

-CE de gimnastica artistica individual, 13-19 aprilie, Szczecin

-CE de gimnastica ritmica, 27 aprilie-3 mai, oras nestabilit

2020

-CE de gimnastica artistica feminin pe echipe, 9-15 mai, oras nestabilit

-CE de gimnastica artistica masculin pe echipe, 23-29 mai, oras nestabilit

-CE de gimnastica ritmica, 13-19 iunie, oras nestabilit

„Prima editie a Campionatului European de gimnastica artistica a avut loc la Bucuresti, in 1957. Romania va fi gazda din nou la exact 60 de ani de la acest eveniment. Editia cu numarul 38 a fost oferita Clujului, singurul oras din Romania care are o sala polivalenta conforma standardelor europene. Evenimentul va beneficia de prezenta marilor campioni Nadia Comaneci, Andreea Raducan, Marian Dragulescu si Catalina Ponor. TVR va fi Host Broadcaster al Europenelor de la Cluj”, a declarat Emil Hossu Longin - coordonatorul Sportului din TVR. TVR va asigura o transmisie HD de inalta calitate, care va putea fi preluata de toate televiziunile difuzoare.

Constantin Serbu, responsabilul cu contractele de sport, informeaza ca vor urma discutii si un contract cu Federatia Romana de Gimnastica, tocmai pentru a asigura o desfasurare cat mai buna si de succes a Campionatului de la Cluj.

Romania este tara cu cele mai multe medalii castigate la Europenele de gimnastica artistica, 142, din care 51 de aur. Televiziunea Romana este singura institutie media din tara care a transmis aceasta competitie si o va face cel putin pana in 2020.

Mai mult in Media, TV, Sport Marketing


PUBLICITATE: