Business Magazin aboneaza pentru MBA
Joi, 24 Iulie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

BUSINESS Magazin a dat in aceasta saptamana startul cursei pentru o bursa MBA la City University of Seattle in Romania, cu specializare (la alegere) in management financiar sau  marketing. Pentru bursa MBA, aplicantii trebuie sa fie abonati pe 12 luni ai revistei BUSINESS Magazin (sau sa se aboneze pe 12 luni pana la data de 1 septembrie).

 

Potentialii doritori de MBA trebuie sa trimita pe adresa elena.munteanu@mpg.ro CV-ul si un eseu in limba engleza in care sa explice modul in care experientele anterioare i-au pregatit pentru un MBA in management financiar sau marketing si cum ii va ajuta acest program MBA in atingerea obiectivelor personale si profesionale.

 

Aplicatiile vor fi evaluate de juriul format din Ionut Bonoiu, Redactorul - Sef al revistei BUSINESS Magazin si Conf. Dr. Radu Cristian Radut, Managing Director al IntercollegeIBS – Institute of Business Studies, partenerul City University of Seattle in Romania.

 

Potrivit reprezentantilor de comunicare ai saptamanalului economic editat de Publimedia, proiectul se desfasoara incepand din aceasta saptamana si pana la 1 septembrie. Castigatorul va fi anuntat in editia din 17 septembrie 2008 a revistei BUSINESS Magazin.   

PUBLICITATE: