Bursa The Motans si Global Records sprijina cinci tineri cu burse cumulate de 104.000 de lei
Luni, 12 August 2019

 

Bursa The Motans si Global Records sprijina cinci tineri cu burse cumulate de 104.000 de lei

Artistul The Motans a ajuns in punctul in care simte ca-si poate folosi notorietatea pentru a schimba cate putin societatea, incepand prin sprijinirea studentilor dedicati, conform reprezentantilor de comunicare Global Records.

Potrivit informarii, Denis Roabes si-a propus sa fondeze, impreuna cu echipa Global Records, proiectul „BursaTheMotans” - destinat tinerilor care sunt pasionati de domeniul pe care si l-au ales, dedicati si seriosi in ceea ce-si propun sa faca. In urma unui amplu proces de recrutare, organizat in parteneriat cu Virgin Radio, 5 tineri vor primi lunar, timp de 10 luni, cate 2080 de lei. Proiectul „Bursa The Motans” va cumula in total 104.000 de lei, iar in cadrul lui se pot inscrie atat studenti din Romania, cat si din Republica Moldova. 

Denis recunoaste ca intregul proiect are o motivatie personala, de suflet. „Motivatia care sta in spatele oferirii acestor burse este foarte simpla. Vine din experienta mea personala, din viata mea. Anii mei de studentie nu au fost tocmai cum mi-i imaginam, si nu din cauza scolii. Lipsa anumitor posibilitati financiare m-a impins la un program foarte incarcat: ziua la facultate, noaptea la munca. Probabil e un scenariu cunoscut multora. Acea perioada m-a facut sa simt o oarecare suparare. Voiam sa dispun si eu de lejeritatea si timpul celor care pur si simplu puteau sa invete si sa se bucure de experientele oferite de studentie. Era o dorinta atat de simpla: sa fiu odihnit, sa am timp sa studiez. Acum, la 30 de ani, dau startul unei campanii frumoase pe care vreau sa o dezvolt si sa o transform intr-o traditie. Sper foarte mult sa adun cat mai multi oameni entuziasti alaturi de mine si sa am sprijinul intregii societati. Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studentilor merituosi pe care sa-l foloseasca pentru a studia si pentru a-si urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, declara The Motans.

Toti cei care isi doresc sa obtina una dintre cele 5 burse trebuie sa se inscrie in proiect pe www.bursathemotans.com . Castigatorii vor fi alesi de catre Denis si echipa Global Records tinand cont de pasiunea lor, de rezultatele pe care le-au obtinut pana acum si cat sunt de convinsi ca educatia este cheia de a reusi in viata. Cei cinci beneficiari ai „Bursei The Motans” vor fi anuntati pe 20 septembrie, iar publicul va avea un rol important in procesul de selectie. Fiecare persoana are posibilitatea de a vota pe site-ul bursathemotans.com, iar astfel ii poate ajuta pe Denis si echipa sa sa faca alegerile cat mai potrivite.

Parcursul concurentilor va fi prezentat pas cu pas pe site-ul dedicat proiectului si pe platformele de social media.

Mai mult in Entertainment, Media,


PUBLICITATE: