Burda distribuie prima metoda de fitness creata de un roman si aprobata de Men's Health SUA.
Luni, 16 Aprilie 2018
 

Cartea va fi distribuita prin editura Burda si va avea editie limitata de 5000 de exemplare la pret early bird, dupa care se va gasi in format online pe www.florincujba.com

adplayers.info

Florin Cujba vine in sprijinul pasionatilor de sport si alimentatie sanatoasa cu „Metoda Eleven”, o carte ce le va pune la dispozitie cele mai bune si eficiente programe de sport si nutritie, anunta reprezenatntii de comunicare ai cartii.

„Metoda Eleven se refera la 11 saptamani de antrenamente (mai exact 40) si alimentatie. Este o promisiune a mea catre cei pasionati de un stil de viata sanatos. Metoda promite rezultate in functiile organismului cum ar fi forta, rezistenta, puterea, flexibilitatea, iar consecinta va fi o mai buna compozitie a corpului. Slabirea va fi si ea o consecinta a actiunilor noastre”, spune Florin Cujba.

Scopul declarativ al acestei carti este acela de a elimina multe dintre intrebarile fara raspuns. „Imi propun sa elimin mituri care fac rau, cum ar fi: rezultate rapide in 2,3 saptamani. Realitatea nu este asa. As vrea sa clarific aceste aspecte ce au dus in punctul in care piata nu mai crede in specialistii din domeniu”, explica Florin.

Cartea lui Florin Cujba este un program complex si complet pentru cei care vor sa se puna in forma intr-o perioada de 11 saptamani de alimentatie si antrenamente bine structurate. „Oamenii gresesc atunci cand nu au informatiile complete si se apuca de diete dupa ureche, cand aleg antrenori personali fara sa stie foarte multe despre ei si mai gresesc si atunci cand renunta prea repede la ceea ce si-au propus”, este de parere autorul cartii „Metoda Eleven”.

Cartea poate fi gasita  incepand cu 18 aprilie la centrele de difuzare a presei. Va fi distribuita prin editura Burda si va avea editie limitata de 5000 de exemplare la pret early bird, dupa care se va gasi in format online pe www.florincujba.com la sectiunea Eleven.

Metoda Eleven a fost aprobata de Men’s Health Romania si ulterior de Men’s Health SUA, fiind prima metoda de Fitness creata 100% de un roman.

 Mai mult in Media, Carte,

 


PUBLICITATE: