BryColi:acum si pentru ele "în picioare"
Vineri, 23 Februarie 2007

BryColi:acum si pentru ele în picioare

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ce marci noi se mai pot vinde prin marketing direct cu succes? Aflam din cutia postala a unui coleg de breasla, Iulian Trasa (iuliantrasa.blogspot.com), acum director de marketing la o companie din plin centrul capitalei, careia nu-i vom da numele pentru a nu îi face publicitate nedorita.

Sub titlul “Si ele pot face acum pipi în picioare”, poate ca nu va vine sa credeti dar imaginea alaturata ne înfatiseaza nicidecum un transexual bine coafat, ci chiar o reprezentanta a sexului frumos încercând una dintre placerile sexului tare.

Jumatate de pagina în "respectabilul" catalog de marketing direct face trimitere la un produs sub "marca" BryColi, “un cornet din hârtie imperbeabila de unica folosinta care va permite sa evitati contactul cu capacul wc-ului din orice toaleta”.

Dupa cum îl descriu autorii, cele 5 cornete din pachet vândute prin marketing direct la pretul de 26 lei noi, ar usura frumoasele urmase ale Evei de grijile unei neplacute întâlniri cu o toaleta din spatiile publice. Catalogul pare sa vânda produsul cu toate aprobarile si inspectiile sanitare la zi.

Totusi, nu ne putem abtine sa dam exprimarea din titlu, spre studiu aprofundat copywriterilor publicitari. Este vorba de o actiune care se desfasoara “în picioare”, sau „din picioare”?

Si, pentru "protectia consumatorilor", ce se întâmpla daca cineva împinge usa din spatele utilizatorului, iar actiunea "în picioare" degenereaza si scapa de sub control, “pe” ? Exista si promotii cu servetele umede sau manusi de unica folosinta, sau facem reclamatii pentru oferta incompleta?


PUBLICITATE: