Bravos Natiune tinteste 1 Milion de utilizatori! Platforma de umor cu continut preponderent video, reportaje si interviuri s-a lansat de curand.
Vineri, 18 Mai 2018
 

Credit: Bravos Natiune / Turn Digital  

Dezvoltata tehnic de echipa de veterani in distribuirea continutului video de la Turn Digital, platforma BravosNatiune.ro promite umor filmat cu echipamente de ultima generatie.

adplayers. Iulian Toma

O echipa coagulata in jurul unui nucleu cu experienta in continut si publicitate online video al companiei Turn Digital a lansat BravosNatiune.ro – platforma online de umor cu accent pe film si imagine. Dezvoltat tehnic de echipa de veterani in distribuirea continutului video de la Turn Digital, platforma promite umor filmat cu echipamente de ultima generatie.

Fondatorii "Obisnuiti"  ai platformei, asa cum ei insisi se autointituleaza, sunt Bogdan Zaman, cu expertiza de 26 de ani in media si publicitate, Emil Carjan, cu 20 de ani de televiziune - de la reporter la producator excutiv la Pro TV/ Acasa, Mihai Barbu - "ala de va face sa visati la lucruri pe care n-o sa le aveti niciodata" si nu in ultimul rand, omul care aduce bani din vanzarea proiectelor - Valentin Ichim, director de vanzari de 9 ani, in cadrul Turn Digital.

Si spun "Fondatori obisnuiti" din spatele proiectului, pentru ca mai exista si alti "Neobuisnuiti", actori si regizori, oameni de film, unii dintre ei care nu mai au nevoie de nicio prezentare.


Pozitionare

BravosNatiune.ro se pozitioneaza drept o platforma online preponderent de continut video, de reportaje, interviuri, scenete, dar si de povesti scrise, toate despre "chipul" natiunii si expresiile sale actuale: stramba, fermecatoare, geniala, comica, furata, trecuta prin operatii estetice, vesela, absurda, frumoasa, adormita.

„Un tratament impotriva somnului colectiv” se mai autodescrie platforma. „Sa trezeasca natiunea, sa indrepte raul, sa reinvatam, noi si conationali, impreuna, din nou, sanatosul mers cu picioarele pe pamant, pe care l-am uitat multi dintre noi, din motive lesne de inteles; Continutul va fi aprovizionat cu umor voluntar si involuntar extras ”manual” din bogata minaa natiei” adauga echipa care vizeaza obiective ambitioase in perioada imediat urmatoare:

Obiectiv: 1 milion de de utilizatori si 2,5-3 milioane de vizualizari intr-un an

Bravos Natiune are drept obiectiv sute de mii de vizualizari si un milion la 6 luni. Intr-un interval cuprins intre 12 si 18 luni platforma BravosNatiune.ro si-a propus 1 Milion de utilizatori si 2,5 – 3 milioane de vizualizari

Autorii promit materiale care, prin diversitatea lor, vor transmite conationalilor, consumatori de online, cu cele mai simple si directe instrumente de comunicare, jurnalistice si artistice: umor, emotie, atitudine. „In fiecare zi, in fiecare clipa, pentru cine stie sa se opreasca si sa observe, exista subiecte speciale, noi, unice, intr-o lume in care, pentru multi, copy-paste-ul a devenit singurul mod de trai” este manifestul noului magazin online.

De ce Capra?

Avand drept simbol Capra, initiatorii platformei de umor explica si de ce au ajuns aici: "„Capra vecinului” este simbolul zazaniei nationale, al invidiei, al barfei la toate nivelele, de sus in jos si invers. „Sa moara capra vecinului” este o poveste nesfarsita. Istorica, actuala, a carei actiune sec joaca in aceste momente chiar si in viitor” spun autorii Bravos Natiune.

Si pentru ca reclama e sufletul comertului, Bravos Natiune vine si cu o oferta completa de formate de bannere si modalitati de a intersecta umor cu comertul dar si formate speciale impreuna cu formate conforme cu standardele IAB astazi in vigoare.

Cine vrea sa vada si sa auda prezentari mai pline de umor ale platformei Bravos Natiune, ii poate gasi pe autorii proiectului aici: bravosnatiune.ro, facebook.com/bravosnatiune, capra@bravosnatiune.ro , bogdan@bravosnatiune.ro , emil@bravosnatiune.ro , mihai@bravosnatiune.ro , valentin@bravosnatiune.ro


Credit: Bravos Natiune / Turn Digital

Mai mult in Media, Interactive, Digital


PUBLICITATE: