Boom Tv, live cu o 'Sexy microbista'
Luni, 07 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Incepand de luni, 7 mai, BoomSport One a programat intalnirea cu “femeia care stie fotbal”. Sexy microbista, cum ii mai spun responsabilii de comunicare Boom TV, Anamaria Prodan va prezenta live „Arta football” – prima emisiune realizata si transmisa exclusiv de catre platforma digitala de televiziune.

Conform reprezentantilor Boom, in cadrul emisiunii, invitatii vor fi provocati sa raspunda intrebarilor incomode si sa comenteze rubricile care se vor intrepatrunde cu discutiile in direct. Pe langa jurnalisti de publicatii sportive care vor prezenta rubrici specifice in cadrul emisiunii, printre invitati se numara si Bogdan Uritescu, cascador, care, dupa cum spun realizatorii, desi nu se pricepe la fotbal, va aduce stirile sportive mondene.

Pe parcursul show-ului „Arta football”, telespectatorii vor putea intra in direct cu invitatii prin intermediul e-mail-ului. Emisiunea mai promite ca va aduce, pe langa sportul rege, si subiecte din sporturi rare si sporturi feminine. Potrivit sursei, emisiunea in care singura femeie agent FIFA din Romania va modera un „late night show” sportiv este programata de luni pana joi, intre orele 22.00-23.00.


PUBLICITATE: