Beneficiile plantelor medicinale la Digi Life. Productie proprie de 20 de mini-documentare.
Joi, 01 Septembrie 2016


Digi Life lanseaza seria de 20 de mini-documentare “Vraci, secrete si retete”, o productie proprie, care aduce in prim plan lumea miraculoasa si beneficiile plantelor medicinale, a caror traditie dateaza din vremea dacilor.

adplayers. info

Digi Life lanseaza seria de 20 de mini-documentare “Vraci, secrete si retete”, o productie proprie, care aduce in prim plan lumea miraculoasa si beneficiile plantelor medicinale, a caror traditie dateaza din vremea dacilor. Cu o durata de 5 de minute pe episod, seria va putea fi urmarita sambata si duminica, de la 21:55, premiera fiind anuntata pentru sambata, 3 septembrie.

Noua serie propune audientei sa descopere atat efectele terapeutice ale plantelor ,cat si traditii, indivizi sau comunitati care traiesc de pe urma plantelor, in fiecare sambata si duminica, de la ora 21:55, la Digi Life.

In viziunea autorilor seriei, omul modern, urban, e din ce in ce mai preocupat de intoarcerea la natura. „Naturismul” a devenit dintr-un trend, un mod de viata. Cu toate aceste, adauga acestia, exista multe plante miraculoase care au fost uitate si care merita sa fie cunoscute, cum ar fi matraguna, lumanarica, laptele cainelui, maselarnita sau pelinul.

Potrivit reprezentantilor de comunicare Digi Life, fiecare episod din “Vraci, secrete si retete” este dedicat unei plante medicinale. De la cum si cand se culege, de unde, la ce poate folosi, daca are si un nume diferit si haios, la cum se consuma, dar si ce se prepara din ea, ce valoare terapeutica are, care sunt eventualele efecte secundare, ce restrictii avem in consum.

Digi Life este unul dintre canalele de documentare din portofoliul RCS &RDS care propune publicului o abordare moderna si adapatata la stilul de viata al momentului. Grila de programe contine emisiuni cu indicatii practice, canalul oferind programe de sport, fitness, nutritie, sanatate, alimente, calatorie si descoperire, bricolaj, relaxare si hobby.

Mai mult in Media, TV, Grile de Programe


PUBLICITATE: