Audienta INNA de peste 100 Milioane de vizualizari, fiecare, pentru Ruleta si Gimme Gimme
Luni, 23 Octombrie 2017


Credit: INNA – Ruleta, Youtube


“Ruleta” are deja 105 000 000 de vizualizari in doar 4 luni, iar Gimme Gimme” a ajuns la 100 000 000 de vizualizari in 8 luni de la lansare 

adplayers.info

Audienta INNA este de peste 100 Milioane de vizualizari, fiecare, pentru  doar doua dintre single-urile sale, Ruleta si Gimme Gimme.

“Ruleta” are deja 105 milioane de vizualizari in doar 4 luni, iar "Gimme Gimme” a ajuns la 100 milioane de vizualizari in 8 luni de la lansare. 

“Ruleta” feat. Erik este prezenta in topurile din Mexic, Spania, Turcia, Serbia, Romania, Kazakhstan,  Moldova, Ucraina.

Noutate cu 9 Milioane de vizualizari la o luna

In plus, cea mai recenta colaborare a INNEI cu The Motans pentru piesa “Nota de plata” are deja 9 milioane de vizualizari in mai putin de o luna de la lansare.


The Motans feat. INNA – Nota de plata

Interes digital peste Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora 

De curand, artista a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizari.

De asemenea, INNA este pe locul 72 in lume, cu peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube, devansand nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.

INNA Online

http://www.innaofficial.com

http://www.facebook.com/inna

http://www.instagram.com/innaofficial

http://www.twitter.com/inna_ro

 

INNA - Gimme Gimme Youtube 

Mai mult despre Global Records, Online:

http://globalrecords.com

https://www.facebook.com/GlobalRecord

https://www.instagram.com/globalrecords

https://twitter.com/GlobalRecordsRO

Mai mult in Media, Digital, Interactive, Influencers


PUBLICITATE: