Ascultati de 1,4 Milioane, pentru emisiuni de familie
Marti, 09 Decembrie 2014
 adplayers. info

La 9 ani de radio impliniti de Mos Niculae (6 decembrie), Itsy bitsy FM capteaza o audienta de familie de 1,4 milioane de persoane, potrivit celui mai recent sondaj D&D Research, efectuat la comanda postului de radio. La ceas aniversar, ascultatorii si realizatorii emisiunilor postului de radio fondat de Felix Tataru si  Nadia Tataru au adunat in studio ascultatori din multe familii care traiesc alaturi de Itsy Bitsy inca de la debutul din anul 2005.

Nu de mult o mica vedeta pe micul ecran, astazi tanara actrita Dana Rogoz ilustreaza poate cel mai bine spiritul audientei postului: “In familia noastra cel mai mare motiv de bucurie e zambetul lui Vlad, baietelul nostru de 9 luni. Ca sa il obtinem, eu si sotul meu dam de multe ori in mintea copiilor si dansam ca nebunii, ne maimutarim in fel si chip aratandu-i intr-o mie de feluri cat il iubim. Astfel de "secvente" in 3 personaje sunt motivele mele de bucurie, caci simt ca suntem uniti cu adevarat.”

Sub brandul  ITSY BITSY sunt cuprinse numele singurului post de radio pentru parinti si copii din Romania, platforma online www.itsybitsy.ro dar si ateliere pentru parinti si copii si evenimente de timp liber pentru familie promovate sub acelasi nume. Cu frecvente in Bucuresti si in mai multe orase din tara, in prezent Itsy Bitsy FM acopera jumatate din teritoriul Romaniei.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: