Andreea Marin revine in audiovizual cu Avon. Emisiune video pe digital si audio pe Itsy Bitsy FM.
Luni, 18 Mai 2015


Sursa foto: itsybitsy.ro

adplayers. Iulian Toma

Andreea Marin vine la Itsy Bitsy FM, sustinuta de Avon, dupa cum au afirmat pentru adplayers reprezentantii productiei audiovizuale “Pretuieste viata”. Oficialii postului de radio nu au comentat valoarea investitiei marcii in realizarea si difuzarea programului.  

Produs in serial atat in format audio cat si video pentru platforma digitala itsybitsy.ro, programul contine episoade din viata cunoscutei realizatoare de programe TV si este difuzat incepand din 18 mai pe frecventele si pe site-ul postului de radio “pentru parinti si copii”.

Emisiunea “Pretuieste viata” va fi difuzata la Itsy Bitsy FM zilnic in timpul saptamanii, in intervalele de emisie dedicate parintilor, la orele 10:40 si 16:40, si va putea fi gasita, in format video, on-line pe canalele Itsy Bitsy.

“De ce exista intalnirile noastre de la Itsy Bitsy si ce povestim in cele cateva minute in care vom evada impreuna din vartejul grijilor de zi cu zi? Am trait pana acum cat altii in o suta de ani si fiecare experienta memorabila mi-a adus invataturi pe care merita sa le impartasesc oamenilor.  Cred ca ceea ce a fost bun pentru mine, poate fi bun si pentru tine.” e de parere Andreea Marin.

 “Este o mare bucurie sa putem oferi publicului nostru intalnirile zilnice cu Andreea Marin. Impartasim valori comune si sfaturile ei suntem siguri ca vor aduce bucurie si nadejde in familiile ascultatorilor nostri, dar si inspiratie pentru a trai mai frumos, in viata aceasta agitata.” declara Nadia Tataru, Director general Itsy Bitsy FM.

In noile emisiuni “Pretuieste viata” de la Itsy Bitsy FM, Andreea Marin isi propune sa impartaseasca amintiri impresionante din viata ei si povesteste despre oamenii speciali cu care a avut sansa sa se intalneasca in experienta sa de viata.

De la idei practice de sanatate si frumusete pana la intoarcerea la la natura, Andreea  Marin vorbeste despre secretele fericirii ei in familie, despre o fetita pe care o adora si un sot pe care il iubeste mult, atat in serialul radio cat si cel audio- vizual de pe platforma digitala itsybitsy.ro .

Mai mult in Media, Radio


PUBLICITATE: