Ancheta zaharului la Pro TV: 3.8 puncte de rating si 14.5% cota de piata in publicul comercial
Miercuri, 06 Aprilie 2016


Ancheta dulce despre realitatea amara a zaharului a atras 3.8 puncte de rating si 14.5% share in publicul comercial la “Romania te iubesc” de la Pro TV

adplayers. info

De la paine, la iaurturi, sucuri sau chiar sosuri, zaharul este ascuns in 80% dintre mancarurile pe care le consumam zilnic si ne infiripain creier, in fiecare zi, dorinta de mai mult. Daca nu este zahar puravem fructoza, lactoza, glucoza, sirop de porumb, melasa, malt sau alte componente care ne amagesc prin etichete ca de fapt mancam mai sanatos.

Ancheta dulce despre realitatea amara a zaharului a atras 3.8 puncte de rating si 14.5% cota de piata in publicul comercial la Pro Tv. Romania, te iubesc! a prezentat duminica trecuta un material prin care le-a aratat telespectatorilor cat zahar consuma in fiecare zi fara sa stie, dar si ce efecte daunatoare are acesta pentru organism.

Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, a prezentat o ancheta complexa ce s-a clasat pe primul loc in topul audientelor la nivel comercial, prezentand cum s-a strecurat zaharul in alimentatia de zi cu zi, dar si cum acesta creeaza dependenta.

Cele mai vizibile afecte ale zaharului ascuns in alimente sunt usor de observat la copii, care incep sa aiba semne de obezitate la o varsta foarte frageda. Telespectatorii au cunoscut duminica un baietel care cantarea la 9 ani 68 de kilograme si care a dus o lupta cumplita cu dependenta de zahar ca sa-si recapete copilaria. “Se tinea cu mainile de cap si spunea mami, nu mai pot, da-mi ceva dulce…” a marturisit mama lui.

Telespectatorii au putut vedea cat zahar ascund iaurtul, cerealele, sucul, chiar si cel proaspat stors din fructe. Efectele zaharului ascuns in alimente, care patrunde subtil in organism, au fost explicate pe intelesul tuturor de medici specialisti care au studiat exact efectele daunatoare provocate de zahar in corp. Exista voci care il asociaza cu ADHD-ul, cu dementa Alzehimer, dar si cu cancerul. Anca Nastasi a aratat ca indulcitorii nu reprezinta o solutie, doar intretin nevoia de dulce si au,de asemenea, efecte toxice in organism. 

Mai mult in TV, 

PUBLICITATE: