Afisat invers. Eroare sau strategie de expunere?
Marti, 09 Noiembrie 2010



(AdPlayers, Iulian Toma)

Bucuresti. Piata Gheorghe Cantacuzino. Afisat invers comparativ cu pozitia in care i-ar sta bine sa fie citit, un panou outdoor amplasat la intrarea in Gradina Icoanei este locul unde trecatorii pot intelege ca avioanele zboara in picaj, cu trenul de aterizare in sus. Fotografia nu este un trucaj, iar imaginea de la baza panoului si un automobil in miscare sustin acest lucru. Din informatiile AdPlayers, reclama sta asa de cateva zile bune si nimeni nu pare sa aduca vreo corectie panoului.

Reclama OOH este amplasata pe o locatie apartinand companiei de media outdoor Affichage Romania. Iluminat totusi cat se poate de corect, daca la prima vedere reclama nu te lamureste deloc in privinta mesajului, la un ochi mai atent vezi ca este vorba despre un afis amplasat pe dos. Cel mai probabil dintr-o campanie in categoria serviciilor de transport aerian, unde clientul flyniki.com promoveaza o destinatie la un pret promotional: Viena, de la 29 EUR.

Reprezentantii companiei outdoor nu au putut fi contactati pana la ora publicarii materialului. Revenim pentru a afla daca este vorba de o eroare regretabila, sau o strategie creativa de afisare a reclamei pe panou. Una cel putin nereusita, daca luam in calcul imaginea intrata in posesia AdPlayers.

ACTUALIZARE 10 NOIEMBRIE, ORA 11:00
Imagine colectata de AdPlayers, in aceasta dimineata.


Mai mult in OOH

PUBLICITATE: