Adela Harnagea preda stafeta productiilor Pro TV. Misu Predescu vine Head of Production.
Joi, 21 Septembrie 2017

Credit. Pro TV / PR

In calitate de Head of Production PRO TV, Misu Predescu va coordona si superviza fiecare dintre productiile postului- de la , Romanii au talent, Visuri la cheie, Vocea Romaniei, La Maruta, Pe bune?! sau Vorbeste lumea la productiile mai noi.

adplayers.info

Mutare in managementul Pro TV. Misu Predescu se va alatura echipei PRO si va coordona toate productiile PRO TV, in functia de director de productie (Head of Production), incepand din octombrie.

Cu o experienta de peste 25 de ani in productia de televiziune si cinema, Predescu a lucrat atat in televiziuni din Romania, inclusiv la PRO TV, cat si la Nova TV (Cehia) si ca Head of Production Services la Central European Media Ent. (CME).

Adela Harnagea si Misu Predescu vor lucra impreuna pana la sfarsitul acestui an, astfel incat tranzitia sa fie una usoara si fireasca pentru intreaga echipa de productie PRO TV. “Imi pare bine ca ma intorc in PRO TV, liderul de piata in Romania. Imi propun ca prin programele pe care le vom produce sa intarim aceasta pozitie si sa fim si pe viitor televiziunea numarul 1 a romanilor”, a declarat Misu Predescu.

“Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am atins impreuna cu echipa de productie in ultimii ani. Am dezvoltat o echipa puternica, cu niste profesionisti extrem de creativi, care se sustin si se completeaza unii pe ceilalti” a spus Adela Harnagea.

„Impreuna am reusit sa obtinem rezultate extraordinare, ca de exemplu: Romanii au talent - sezonul cu cea mai mare cota de piata de la lansarea show-ului, Vocea Romaniei - lansarea cu cea mai mare cota de piata din istoria show-ului (38.6 %), dar si dezvoltarea Vorbeste lumea pe un interval orar in care nu existau emisiuni de divertisment si care in scurt timp a castigat pozitia de lider de audienta in slotul de difuzare. Sunt fericita ca, impreuna cu echipa, am produs formate noi, printre care se numara Fort Boyard si Pe bune?!.”

In calitate de Head of Production PRO TV, Misu Predescu va coordona si superviza fiecare dintre productiile postului, unele dintre cele mai consacrate show-uri din Romania, dar si formate noi, care urmeaza sa fie prezentate telespectatorilor, printre care se afla Ce spun romanii, Fort Boyard, La Maruta, Pe bune?!, Romanii au talent, Visuri la cheie, Vocea Romaniei sau Vorbeste lumea.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: