Ada Roseti - Channel Manager la Discovery Networks
Vineri, 08 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Discovery Networks Europa Centrala a anuntat recenta numire a unor noi oameni pentru canalele si activitatile de marketing si planificare derulate in Romania, Polonia si Ungaria. 

Printre ei se numara si Alexandra Tiganas (foto), cunoscuta in Romania sub numele de “Ada Roseti”, si Sylwester Molenda, care au fost numite Channel Managers.

 

Alexandra Tiganas va fi raspunzatoare pentru dezvoltarea canalelor in Romania si va lucra in birourile din Bucuresti ale Discovery Networks. Sylwester Molenda va superviza performanta canalelor si operatiunile derulate in Polonia si Ungaria, lucrand in birourile de la Varsovia.

 

Molenda si Tiganas vor fi in plus raspunzatori pentru coordonarea activitatilor de consumer marketing si PR, precum si pentru conducerea echipelor locale, inclusiv, de exemplu, a managerilor pentru Planificare de Programe sau Marketing. Ambii ii vor raporta lui Leszek Zaborowski, Director of Channels CE, DNE.

 

Potrivit companiei, creand noi functii in regiune, Discovery Networks a imbunatatit in special coordonarea si eficienta echipei de canal raspunzatoare pentru dezvoltarea portofoliului de canale, dar si pentru activitatile de marketing, PR si cercetare.

 

Katarzyna Kieli, Vice President si Country Manager, Europa Centrala, DNE, a declarat: “ Noile pozitii ne vor permite sa ne concentram eforturile asupra uneia dintre pietele cu cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala, Romania, ajutandu-ne in acelasi timp sa ne consolidam in continuare celelalte doua piete importante din regiune, Polonia si Ungaria.”   

 

AdPlayersFile

Alexandra Tiganas are o experienta bogata in industria de film si media. Inainte de a se alatura echipei Discovery, a fost Director de Achizitii, Vanzari, Subtitrare si Programare la Televiziunea Romana. De asemenea, a fost Consilier de Achizitii la Televiziunea Romana si Prima TV.

 

Sylwester Molenda are peste 10 ani de experienta in industria media. Inainte de a se alatura echipei Discovery, a fost Director de Strategie si Director al Departamentului de Comunicare si Marketing in cadrul Polsat. Anterior, a fost Director Adjunct pentru Marketing de Programe in cadrul Televiziunii Publice din Polonia, TVP2, si Director Adjunct de Marketing si Promovare in cadrul Polsat si Polsat Media.


PUBLICITATE: