Academia Catavencu reapare dupa o pauza de 2 luni. Echipa noua si periodicitate la 2 saptamani.
Miercuri, 17 Septembrie 2014
adplayers. info

Intoarsa pe piata din 15 septembrie, Academia Catavencu reapare dupa o pauza de doua luni, cu un format usor modificat si o echipa de "academicieni noi" care vor scoate o revista la doua saptamani. 
Noua prezentare, cu un aer mai stufos, are 36 de pagini color si se calauzeste dupa principiul traditional romanesc " razi azi, maine va fi mai rau".

Echipa redactionala ii are in teren pe Eugen Cismasu – redactor sef, Gabriel Tudor – redactor sef adjunct, Alex Ștefanescu – editorialist, Victor Eugen Lungu, Eugen Ciortan, Costel Patrascan, Viorel Agheana, Marius Gheorghiu, Madalina Cristea, Radu Dumitran, Iulian Lalu – redactori.

"Departe de a fi doar o revista, Academia Catavencu a fost, este si va fi o stare de spirit. Starea de spirit a romanului impartial care rade, de la pasopt incoace, de toate partidele, de toate „personagiile”, de toate naravurile din „sotietate”. A romanului care a inventat hazul de necaz si rasu-plansu’. Luni e cea mai mohorata zi a saptamanii. Toamna - cel mai mohorat anotimp. Daca vreti sa nu cadeti in depresie si s-o luati razna, aveti o singura solutie: din 15 septembrie luati de la chioscuri Academia Catavencu!" spun proaspetii academicieni iesiti luni pe piata." spun editorii revistei.

Revista reintra pe piata la capatul unei perioade de reorganizare dupa ce in vara acestui an si-a oprit aparitia datorita unor dificultati financiare si organizatorice care si-au facut simtita prezenta inclusiv in randul echipei redactionale.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: