A fost demolata. Prisma publicitara gigant din Piata Victoriei a fost data jos la 3 zile de la decorare.
OOH
Vineri, 10 Iunie 2016




Prisma publicitara gigant din Piata Victoriei, despre care adplayers a ascris in urma cu cateva zile, a fost demolata. 

adplayers. Iulian Toma

Prisma publicitara gigant din Piata Victoriei, despre care adplayers a ascris in urma cu cateva zile, a fost demolata. Data jos la trei zile dupa ce a fost construita si decorata, mega constructia publicitara avea latura de 40m si inaltimea de 10 m. Asadar, se poate. Victoria bunului simt poate invinge, chiar daca este doar un rezultat partial.

Mult mai modeste decat ea, alte prisme de 3mx4m par sa nu deranjeze ministrii din Guvernul Ciolos care par sa aiba suficienta putere sa conduca o tara, dar nu sa ceara socoteala si responsabilii din Primaria Bucurestiului care au autorizat constructia prismelor.

"Este de apreciat ca atunci cand furnizorii de media nu au niciun fele de scrupule, mai avem o speranta in cei care mai au o farama de etica si sunt sensibili atat la lege sau indreapta lucrurile din bun simt. Nu in ultimul rand, este si meritul presei si jurnalistilor care vad aceste nereguli ale publicitatii din spatiul public" a declarat pentru adplayers Adrian Moraru, director general adjunct in cadrul Institutului de Politici Publice (IPP).

In doua articole scrise in urma cu cateva zile, adplayers si Institutul de Politici Publice atragea atentia asupra "minunii" de 40m x 10 m din Piata Victoriei.

Adrian Moraru, IPP: "Incalcarea legislatiei este evidenta in cazul acestei "minuni"

Constructie "temporara" gigantica in Piata Victoriei. 3 mesh-uri pe prisma cu latura 40m si inaltime 10m




Mai mult in OOH


PUBLICITATE: