6.000 de sms-uri pentru brazii Itsy Bitsy
Luni, 17 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

In cadrul unui concurs desfasurat in perioada 10 noiembrie – 21 decembrie in baza SMS-urilor, Itsy Bitsy FM ofera in fiecare ora de program cate un brad, pe care copiii il vor impodobi impreuna cu familia, de Craciun. Pentru a participa la concurs, doritorii trimit un SMS la numarul 1265 (24 eurocenti cu TVA inclus) cu textul "BRADUT PUIUT, numele unui parinte, numele si varsta copilului".

“Pana acum, am primit peste 6000 de SMS-uri. Bradutii de la Itsy Bitsy FM si Romsilva vor fi daruiti copiilor pe 22 decembrie in Parcul Kiseleff” spune Daniel Paramanov, director marketing Itsy Bitsy FM.

„Copii vor  putea impodobi bradutii impreuna cu familiile lor si se vor bucura de o multime de alte cadouri de la Fulga, Nestle si Romsilva”, adauga oficialul de marketing. „Anul acesta vor fi daruiti 300 de braduti micutilor nostri ascultatori”.

Victor Catalin, Director de Programe la Itsy Bitsy FM spune ca “Daca anul trecut, bradutii au fost daruiti doar ascultatorilor din Bucuresti, anul acesta Itsy Bitsy FM a pregatit braduti si pentru ascultatorii din orasele Navodari-Constanta si Satu Mare”. „La anul, cu siguranta, vor impodobi brazi Itsy Bisty si copiii din Bacau, Zalau si Targoviste”, conchide el.

Campania din acest an vine ca o continuare a "Bradului Itsy Bitsy", comunicare initiata pentru prima data de postul de radio in iarna anului trecut. In 2006 Itsy Bitsy FM a primit peste 4000 de sms-uri, in urma campaniei impodobind braduti de Craciun un numar de 250 de copii.

PUBLICITATE: