6.000 de minute in repetitii pentru trei concerte consecutive Horia Brenciu pe 7, 8 si 9 decembrie la Sala Palatului
Joi, 06 Decembrie 2018

Credit: Horia Brenciu / Fabrica de PR

adplayers. info

Nu mai putin de 100 de ore (6.000 de minute) a petrecut Horia la repetitii, iar emotiile cresc odata cu apropierea momentului in care va aparea din nou in fata miilor de oameni de la Sala Palatului, dupa cum anunta reprezentantii de comunicare de la Fabrica de PR, ai artistului.

Asteptat la Sala Palatului, de pe 7, 8 si 9 decembrie, concertul devenit deja traditie (are loc pentru al optulea an consecutiv) a cerut, ca de obicei, multa implicare din partea artistului pentru a se asigura ca totul va iesi asa cum ii place cel mai mult: ireprosabil. Toate cele trei concerte sunt SOLD OUT.

Anul 2018 marcheaza pentru Horia Brenciu trei aniversari definitorii: 25 de ani de cand a debutat pe scena publica, 15 ani de cand canta alaturi de HB Orchestra si 10 ani de la primul sau album. Toate acestea vor fi sarbatorite asa cum se cuvine, adica impreuna cu oameni care i-au fost alaturi inca de la inceput.

„Acum 25 de ani, norocul imi suradea si deveneam primul prezentator din epoca moderna a televiziunii. Dupa un sfert de veac, simt ca parca incep un nou drum, cu si mai multa energie, iar asta se datoreaza oamenilor” declara Horia Brenciu. „Fie ca ma cunosc de la Robingo, de acum 25 de ani, sau de la X Factor, din zilele noastre, ei mi-au fost mereu alaturi, cu un sfat, cu o dojana, cu o super critica. Beneficiez de cel mai complex public din lume”

„La inceput, primeam scrisori. Acum, internetul e la putere si accesul e mult mai direct cu toti fanii mei, dar nimic nu poate inlocui spectacolul live, interactiunea dintre noi, zambetele pe care le prind din sala de concert si muzica asta care ne uneste pe toti. La 100 de ani de Romania, aniversez si eu sfertul meu romanesc, cu prietenii mei dragi. Abia astept” conchide artistul.

Pentru prima data, lista de piese ce vor fi cantate pe scena Salii Palatului contine  in totalitate muzica proprie a lui Horia Brenciu. In plus, spectatorii vor vedea si mult continut video, disponibil pe ecranele led de pe scena.

Pe langa Jeremy Ragsdale si trupa 3 O’Clock, Horia mai are un invitat, pe care il pastreaza surpriza. In culisele evenimentului sunt implicati nu mai putin de 70 de oameni, care promit un spectacolul de referinta.

Mai mult in Media, Entertainment, PR, Influencers, Ambasadori de Brand


PUBLICITATE: